افضل: تقصیر خودمان است؛ نباید برای هم سنگ اندازی می کردیم
چهارشنبه 26 بهمن 1390 2:47 PM
گیتی پسند حالا باید منتظر باشد تا منصوری امتیاز از دست بدهد و راه را برای قرمزپوشان اصفهانی باز کند؛ مسئله ای که با توجه به بازی های تیم منصوری اندکی بعید به نظر می رسد.
به گزارش ایمنا، شاید در میانه های فصل خود علی افضل هم فکر نمی کرد که تیمش پس از هفته ها صدرنشینی امتیاز از دست دهد و راه را برای منصوری در صدر جدول رده بندی باز کند. افضل در این زمینه به ایمنا می گوید: واقعا تقصیر خودمان بود که صدر جدول را از دست دادیم چراکه تیم های اصفهانی از ابتدای فصل برای هم سنگ اندازی کردند و همین باعث شد که منصوری که در حد قهرمانی ایران نیست، دوباره صدر جدول را ازآن خود کند. باید بگویم رقابت برای رسیدن به قهرمانی وقتی گیتی پسند و ماهان هر دو در لیگ حضور داشته باشند، خیلی سخت است.
وی در مورد بازی روز جمعه گیتی پسند مقابل صبای قم ادامه می دهد: ما نباید در این ۴ بازی باقیمانده امتیازی از دست بدهیم و تنها به ۳ امتیاز بازی های آینده خودمان فکر می کنیم و مطمئن باشید اگر ما بتوانیم ۳ امتیاز همه این بازی ها را کسب کنیم، می توانیم به قهرمانی لیگ برتر برسیم.
از سرمربی گیتی پسند در مورد احتمال قهرمانی منصوری به دلیل تفاضل گل بیشتر می پرسیم که او تصریح می کند: من در ابتدای فصل گفتم که قهرمانی امسال به لطف تفاضل گل نخواهد بود و هنوز هم بر این مسئله تاکید می کنم و مطمئنم که تیم قهرمان به دلیل اختلاف امتیازی قهرمان می شود نه تفاضل گل. مطمئن باشید منصوری در بازی های آینده خود امتیاز از دست می دهد.
وی در پاسخ به سئوالی پیرامون عملکرد ستاره های تیم گیتی پسند در بازی های اخیر این تیم اضافه می کند: متاسفانه دانشور در فصل جاری با مصدومیت دست و پنجه نرم می کرد؛ شمسایی هم در طول فصل عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشته اما چون در چند بازی برای ما گلزنی نکرده، اینگونه برای او حاشیه درست می کنند و عنوان می کنند که ما نتوانسته ایم از او بازی بکشیم اما باید بگویم من از عملکرد او راضی هستم.