0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

احمدی: در دیدار با تراکتورسازی به دنبال انتقام گرفتن نیستم
چهارشنبه 26 بهمن 1390  2:44 PM

دروازه بان تیم فوتبال سپاهان که دو فصل پیش توسط قلعه نویی در سپاهان نیمکت نشین شد می‌گوید: در دیدار برابر تراکتورسازی اصلاً دنبال انتقام نیستم، همانطور که گفتم من برای موفقیت تیمم تلاش می‌کنم زیرا اگر تیمم موفق باشد من هم موفق خواهم بود و به دنبال انتقام و اینطور چیزها نیستم.

رحمان احمدی در گفتگو با ایمنا، پیرامون دیدار روز گذشته دو تیم فوتبال سپاهان و سایپا اظهار می‌کند: ما در بازی دیروز در حد و اندازه خودمان ظاهر نشدیم و خیلی بد بازی کردیم اما در روزی که بد بازی کردیم بعد از اینکه گل را دریافت کردیم بازیکنان به خودشان آمدند و بهتر بازی کردند و توانستیم در نهایت ۳ امتیاز بازی را کسب کنیم.
دروازه بان تیم فوتبال سپاهان که پس از ۵۲۷ دقیقه بسته نگه داشتن دروازه خود بالاخره در دقیقه ۵۷ این بازی گل دریافت کرد در این مورد می‌گوید: من گفته بودم دنبال رکورد نیستم و فقط به دنبال این بودم که تیمم برنده شود و خدا را شکر می‌کنم که تیممان هم برنده شد.
وی در مورد صحنه گلی که انصاری فرد، مهاجم سایپا توانست دروازه سپاهان را باز کند تصریح می‌کند: روی یک غافلگیری و اشتباه توپ به انصاری فرد رسید و او با من تک به تک شد و توانست دروازه را باز کند.
احمدی تاکید می‌کند: مهم این بود که بازیکنان پس از گل به خودشان آمدند و توانستند بازی را برگردانند و نتیجه را مال خود کنند.
دروازه بان تیم فوتبال سپاهان که ۲ فصل پیش در زمانی که قلعه نویی هدایت سپاهان را بر عهده داشت در این تیم نیمکت نشین بود پیرامون دیدار آینده سپاهان در تبریز برابر تراکتورسازی که امیرقلعه نویی هدایت آن را برعهده دارد می‌گوید: قطعا آن دیدار جدال خیلی سنگینی خواهد بود و در آن دیدار است که عیار تیم‌ها مشخص می‌شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این دیدار جدالی انتقامی بین شما و آقای قلعه نویی خواهد بود، بیان می‌کند: نه اصلاً دنبال انتقام نیستم، همانطور که گفتم من برای موفقیت تیمم تلاش می‌کنم زیرا اگر تیمم موفق باشد من هم موفق خواهم بود و به دنبال انتقام و اینطور چیزها نیستم.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها