رییس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به این که دولت یارانه ناوگان اتوبوسرانی را پرداخت نکرده است تاکید کرد: به عنوان یک کارشناس شهری با فروش هر لیتر بنزین به قیمت یک هزار تومان در فاز دوم هدفمند کردن یارانه ها مخالف هستم.
به گزارش ایمنا، در حالي که بحث بر سر انتخاب يکي از ۴ سناريوي مطرح در ستاد هدفمندي يارانهها درباره قيمت بنزين يارانهاي در مرحله دوم اجراي قانون هدفمندي يارانهها ادامه دارد، خبرهاي رسيده حاکي است، يکي از اين سناريوها شانس بيشتري براي مبنا قرار گرفتن در فاز دوم دارد.بر اساس اين سناريو بنزين آزاد با قيمت هزار تومان در هر ليتر به فروش ميرسد.
مهندس عباس حاج رسولیها در این باره معتقد است: قیمت سوخت سال جاری باید برای سال آینده نیز ثابت بماند و فقط لازم است اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها مدیریت شود به گونه ای که از محل درآمد این طرح به طور جداگانه اعتبارتی به بخش صنعت،اشتغال و حمل ونقل اختصاص یابد.
وی با بیان این که در شرایط فعلی قیمت سوخت می بایست ثابت بماند اذعان داشت: لازم است پس از بررسی و رفع نواقص و اشکالات فاز اول طرح هدفمند سازی یارانه ها ، فاز دوم این طرح اجرایی شود چرا که در شرایط کنونی با افزایش قیمت بنزین نابسامانی ایجاد می گردد.
وی با بیان این مطلب که دولت یارانه ناوگان اتوبوسرانی اصفهان را پرداخت نکرده است افزود: یک سوم از هزینههای حملونقل عمومی در شهرها باید توسط دولت تأمین شود اما این اتفاق صورت نگرفته و شهرداری اصفهان باید به جای یکسوم سهم خود، دو سوم پرداخت کند.
حاج رسولیها اظهارداشت: کمکهای دولت به ناوگان اتوبوسرانی بسیار ناچیز بوده و همین موضوع باعث شده این ناوگان با مشکلات عدیدهای مواجه شود.در این شرایط شهرداری ناچار است با صرف هزینههای بسیار به تنهایی بار اتوبوسرانی را به دوش بکشد و از سوی دولت هم حمایت نشود.
وی فروش قیمت هر لیتر بنزین هزار تومان در فاز دوم هدفمند کردن یارانه ها را غیر کارشناسی دانست و تصریح کرد: با اجرای این طرح به عنوان یک کارشناس شهری که با امور مردم سرو کار دارم مخالف هستم بنابراین دولت باید اول فاز اول طرح هدفمند کردن یارانه ها را به خوبی مدیریت نماید و پس از کارشناسی و مطالعات لازم فاز دوم آن را اجرایی کند.