0

اخبار اصفهان

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

آقای ابراهیم زاده مربیگری این نیست که همه را راضی نگه داری
سه شنبه 25 بهمن 1390  3:39 PM

پس از اینکه با ناراحتی از ذوب آهن جدا شد، هفته ها خبری از او نبود و ترجیح داد هفته های اول لیگ برتر را در خارج از کشور سپری کند اما با گذشت چند هفته به ایران بازگشت و با نفت تهران به توافق رسید. شاهین خیری پس از آن در نفت به فوتبالش ادامه داد و آماده رویارویی با تیم منصور ابراهیم زاده شد.

به گزارش ایمنا، شاید کمتر کسی فکر می کرد که خیری در آستانه دیدار با نفت تهران اینگونه در مورد تیم سابقش لب به صحبت باز کند اما او که به نظر می رسد هنوز از اتفاقات فصل نقل و انتقالات و اختلافاتش با ابراهیم زاده دلخور است، به تندی علیه ابراهیم زاده موضع گیری کرد و او را ناتوان در مسائل مدیریتی خواند. گفتگوی ایمنا با شاهین خیری را در آستانه دیدار با ذوب آهن می بینید.
بالاخره به ذوب آهن رسیدی.
بله. به هر حال ما بازی سختی مقابل ذوب آهن در پیش داریم و ذوب آهن تیم خوبی است اما انشاالله ما می بریم و پیروز میدان ما هستیم.
مطمئنا با توجه به مشکلات ذوب آهن برگ برنده در دستان شماست؟ درست است؟
ببینید؛ آقای ابراهیم زاده دیشب در برنامه ۹۰ حرف هایی زد که اصلا جالب نبود. قبول دارم که وضعیت مالی بر شرایط روحی بازیکنان خیلی تاثیر گذار است و اصلا این مسئله را نمی توان کتمان کرد اما ذوب آهن امسال از نظر فنی خیلی ضعیف شده است و این چیزی است که هم اکنون هیچ کس به آن توجه نمی کند. در واقع اگر بخواهیم درصد بگذاریم، ۸۰ درصد مشکلات امسال ذوب آهن به مسائل فنی بر می گردد و تنها ۲۰ یا ۳۰ درصد از مشکلات آن به مسائل مالی مربوط می شود. آقای ابراهیم زاده دیشب در برنامه ۹۰ این مسئله را پنهان کرد و تقصیرات را از گردن مسائل مالی انداخت.
البته به نظر می رسید فردوسی پور دیشب به دنبال این بود که مشکلات ذوب آهن را تنها به ابراهیم زاده ربط بدهد.
نه. عادل واقعا می دانست چه خبر است. فردوسی پور آدم زرنگی است و با شناختی که از او دارم می دانم که در عین اینکه رک و راحت حرفش را می زند، می داند که همه مشکلات ذوب آهن بحث مالی نیست. فردوسی پور هم وقتی دید آقای ابراهیم زاده همه مسائل را گردن مشکلات مالی می اندازد، ‌آن را قبول نکرد. قبول دارم که خلعتبری در ذوب آهن مهره تاثیرگذاری بود اما ابراهیم زاده ۳ هافبک وسط خود را که میاندار تیم ذوب آهن بودند از دست داد و کمربند اصلی تیم را از بین برد. این هافبک ها حتی اگر هیچ توانایی نداشتند، توپ را از مدافعان به مهاجمان منتقل می کردند اما ابراهیم زاده آنها را از دست داد و بازیکنانی جذب کرد که در حد آنها نبودند. من، مهدی رجب زاده، خلعتبری و حدادی فر ۴ بازیکن اصلی تیم بودیم که از ذوب آهن رفتیم و کسی جای ما را پر نکرد. ذوب آهن با این تیم به فینال آسیا رسید و مربی که ادعا می کند به دلیل دست دادن این بازیکنان مشکلاتی داشت، چرا بازیکنانی بهتر از آنها را جذب نکرد؟
به عنوان مثال ذوب آهن هوار را جذب کرد ولی نتوانست از او استفاده کند. ماچادو و دسوزا هم جذب شدند.
شما هوار را با چه کسی مقایسه می کنی؟ او جای چه کسی را می توانست پر کند؟
مثلا رجب زاده.
درست است اما او از چه کسی بهتر بازی کرد؟ بقیه بازیکنان چه؟ به جای من، قاسم حدادی فر و خلعتبری چه کسی جذب ذوب آهن شد؟ ابراهیم زاده دیشب عنوان کرد که دسوزا تجربه دارد و بازیکن خوبی است در حالیکه این بازیکن پارسال که در استقلال بازی می کرد، اصلا مهره موثری نبود و اگر بازیکن خوبی بود استقلال او را بیرون نمی کرد. داوود حقی بازیکن پاسوری است اما او به درد سیستم ۴-۳-۳ ابراهیم زاده نمی خورد. قبول دارم دستش خالی بود اما ذوب آهن کدام هافبک دونده را برای اجرای تاکتیک خود داشت؟ مگر اینکه ابراهیم زاده سیستمش را عوض کند. ماچادو هم اصلاً در حد بازیکنان ما نیست. به نظر شما چرا ایگور کاسترو و دیگر بازیکنان کارایی امسال را ندارند؟ به خاطر این است که تغذیه نمی شوند. ضمن اینکه یک سری مسائل دیگر هم در تیم وجود داشت و اگر فردوسی پور بیشتر به آنها وقت می داد، شرایط ابراهیم زاده مشخص می شد.
ببینید ابراهیم زاده آدم خوبی است و کسی است که واقعا فرهنگ دارد و هیچ وقت به کسی بی احترامی نکرده است اما مشکل این است که می خواهد همه را راضی نگه دارد و دوست ندارد کسی از دستش ناراضی باشد. آدم باید رو راست هم باشد و حرف راست را هم بزند ولی متاسفانه او به هیچ وجه نمی خواهد زیر بار برود و قبول کند اشتباه کرده است. او باید اقرار کند که به خاطر لجبازی و ندانم کاری اش بازیکنان خوبش را از دست داد و بازیکنانی را به تیم آورد که ۱۰ درصد از کارایی گذشته خود را ندارد.
ابراهیم زاده پست علی احمدی که یکی از بهترین مدافعان ایران است را به دلیل اینکه نمی تواند صلصالی را کنار بگذارد، به هافبک دفاعی تغییر می دهد. آقای ابراهیم زاده مربی گری این نیست که همه را راضی نگه داری. او چون نمی تواند طالبی و صلصالی را بیرون بگذارد، مجبور است علی احمدی را هافبک دفاعی بگذارد. می ترسد که بعدا برایش لابی درست کنند و مشکل ساز شوند.
اگر اینگونه است،‌ پس سال پیش هم در ذوب آهن لابی بازی وجود داشته است. چرا آن زمان نمی گفتی؟
شک نکنید که روابط در ذوب آهن وحشتناک بود و اگر می بینید پارسال صدای ما در نمی آمد به خاطر این بود که ذوب آهن را دوست داشتیم. شاید برخی فکر کنند من به خاطر اینکه با ابراهیم زاده مشکل داشتم این حرف ها را می زنم اما مشکل رجب زاده چه بود؟ در هر حال من برای ابراهیم زاده احترام خاصی قائلم اما باید بگویم او مشکل مدیریتی دارد و او مشکلاتی دارد که اگر می خواهد در فوتبال ایران ادامه بدهد، باید این مشکلات را برطرف کند چون او همیشه نمی تواند مربی ذوب آهن باقی بماند. او شاید فردا بخواهد جای دیگری مربیگری کند. او نباید هوای همه را داشته باشد و بخواهد همه پشتش باشند.
خب شاید اینطور می خواسته تیم را از حاشیه ها دور کند.
این روش صحیحی نیست. مطمئن باشید اگر دلیلی در ذوب آهن می ماند، ابراهیم زاده به هیچ وجه مربی ذوب آهن نمی ماند چون آقای دلیلی عذر منصور ابراهیم زاده را خواسته بود اما از جاهای مختلف فشار آوردند ابراهیم زاده در ذوب آهن بماند. یادم می آید وقتی می خواستم با دلیلی برای تصویه حساب صحبت کنم متوجه شدم افرادی آمده اند تا ناراحتی خود را از رفتن ابراهیم زاده عنوان می کردند و باید بگویم ابراهیم زاده برای ماندن در ذوب آهن تلاشهای زیادی کرده بود.
اما این اتهام بزرگی است.
مطمئن باشید من می توانم حرف هایم را ثابت کنم. حتی یادم می آید ابراهیم زاده با سپاهانی ها هم لابی زده بود که اگر ذوب آهن او را نخواست، به سپاهان برود اما آنها گفته بودند ما اصلا تو را نمی خواهیم. این مسائل را همه می دانند اما ابراهیم زاده فکر می کند بقیه نمی داند در این تیم چه خبر است؟
اما ابراهیم زاده پیشنهادات بزرگی هم داشت. فکر می کنی با این شرایط ذوب آهن کسی پیشنهاد سرمربیگری این تیم را قبول می کرد؟
مگر ذوب آهن تیم کوچکی بود؟ بزرگترین مربیان ایران آرزویشان است که در ذوب آهن مربیگری کنند و دلیلی با چند مربی در این زمینه حرف زده بود اما ابراهیم زاده به هر قیمت ماند. ما پارسال ۷ ماه حقوقمان عقب افتاد و ما پیش از بازی با النصر معوقات خود را دریافت نکرده بودیم. ما پیش از دیدار با نفت تهران ۳ روز بازی نکردیم اما بازیکنان هرگز چیزی در این زمینه نگفتند چون همه چیز فوتبال پول نیست و بعضی وقت ها آبروی آدم از پول مهم تر است.
پس چرا بازیکنان امسال اینگونه علیه مدیران تیم مصاحبه می کنند و به آب و آتش می زنند؟
منم همین را می گویم. مطمئن باشید خیلی مسائل داخل تیم وجود دارد. به عنوان مثال ابراهیم زاده نمی تواند بین سید محمد حسینی و ماهینی یکی را انتخاب کند بنابراین زورش به احمد محمدپور رسید و او را از تیم بیرون کرد.
طوری صحبت می کنی که انگار از وضعیت کنونی ذوب آهن خوشحال شدی؟
اصلا اینطور نیست. من خوشحال نیستم چون ذوب آهن تیمی بود که من آن را دوست داشتم اما شک نکنید مشکلات ذوب آهن فنی است و ابراهیم زاده همه چیز را کتمان می کند چون جرات بیرون نشاندن ۲ بازیکن را ندارد. ابراهیم زاده در مورد دلایل نیمکت نشینی شهاب گردان و حسینی دروغ می گوید چون آنها به دلیل اعتراضات نیمکت نشین شدند.
بگذریم. به نظرت چه سرانجامی در انتظار ذوب آهن است؟
مطمئن باشید وضعیت ذوب آهن از نظر فنی خیلی بدتر از این می شود چون در جذب بازیکن ضعیف کار کرد.
اما باشگاه برای او بازیکن جذب نکرد.
نه. ابراهیم زاده ضعیف کار کرد و نتوانست بازیکنان مورد نظر خود را به باشگاه معرفی کند. البته بدانید که من مشکلی با ابراهیم زاده ندارم و برای او احترام خاصی هم قائلم.
فردا برای ابراهیم زاده گل هم می بری؟
راستش برای هیچ یک از مربیانم معمولا گل نمی برم اما حتما به طرف نیمکت این تیم می روم و از او رخصت می گیرم.
فکر می کنم خیلی هم دوست داری به این تیم گل بزنی تا پس از آن شادی کنی.
البته. من اکنون بازیکن نفت هستم و اگر برای تیمم کم کاری کنم خیانت کرده ام. مطمئن باشید دوست دارم گل بزنم و بعد از گل شادی هم می کنم.
اما وقتی سپاهان تو را نخواست همین ابراهیم زاده در ساعات باقیمانده فصل نقل و انتقالات به دادت رسید.
نه. ابراهیم زاده یک ماه قبل از آن با من صحبت کرده بود و مرا می خواست اما آقای ساکت رضایتنامه ام را خیلی سخت صادر کرد و ما را اذیت کرد که او را نمی بخشم. البته چند تیم دیگر هم مرا می خواستند اما من ترجیح دادم به این تیم بروم. مسئله دیگری هم وجود دارم که دوست دارم در مورد آن حرف بزنم.
چه مسئله ای؟
متاسفانه ابراهیم زاده در قضیه گردان و خلعتبری و اینکه آنها شب پیش از بازی با النصر در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان آسیا اردو را ترک کردند، نشان داد که ترجیح می دهد به هر شکل ممکن ببرد اما نبازد. او نظم را فدای بازیکنان ستاره تیمش کرد و با این کار نشان داد که مدیریت ندارد. او می توانست با بازیکنان جوان تیمش مقابل النصر به میدان برود اما متاسفانه این کار را نکرد. ما بعدها فهمیدیم که او حتی برای ترکیب تیمش با برخی بازیکنان تیم مشورت می کرد. به هر حال می گویم مشکل ذوب آهن مالی نیست و مسائل دیگری در ذوب آهن وجود دارد که بازیکنان تیم نمی توانند آن را بر زبان بیاورند.
متاسفانه ابراهیم زاده با این کارهایش کاری کرد که بازیکنان ذوب آهن که می توانستند سامسونگ را مثل شربت ببرند، با فلاکت از آسیا حذف شوند!

گفتگو: مسعود سعیدی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها