0

اخبار اصفهان

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

عضو مجلس خبرگان رهبری: کوتاهی در انتخابات شرعا اشکال دارد
سه شنبه 25 بهمن 1390  2:50 PM

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر حضور حداکثری مردم در انتخابات گفت: حضور حداکثری مردم در انتخابات امضای نظام و هر گونه کوتاهی در آن شرعا دارای اشکال است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از برخوار، آیت ا... سید ابوالحسن مهدوی در جمع مردم و مسئولان شهرستان برخوار در آیین غبار روبی و عطر افشانی آستان امامزاده ابراهیم ابن موسی بن جعفر (ع) اظهار داشت: دشمن در شرایط کنونی به حضور مردم در انتخابات چشم دوخته است چرا که حضور حداقلی مردم در انتخابات موجب شادی آنها می‌شود.
وی با تاکید بر انتخاب اصلح بر اساس ویژگی‌ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری، شناخت مردم و مشورت با افراد مورد اعتماد اظهار داشت: این حق مردم و ملت است که برای سرنوشت خود دخیل بوده و تصمیم گیری کنند .
عضو مجلس خبرگان رهبری ایجاد آرامش در فضای انتخابات را از دیگر وظایف مسئولان با کمک و همراهی مردم بیان کرد و افزود: انتخابات آرام و سالم حق مردم است .
آیت ا.. مهدوی توجه به فضا و امکانات امامزادها را از مسائل مهم در حضور و استقبال مردم از بقاع متبرکه بیان کرد و تصریح کرد: امامزاده‌ها ملجا و پناه مردم هستند و آحاد مردم در این امامزادگان توسل پیدا می‌کنند و باید طرح‌ها با دیدگاه آیندنگری اجرا شوند .
در آیین غبارروبی و عطر افشانی ضریح مطهر امامزاده ابراهیم ابن موسی بن جعفر (ع) که با حضور آیت ا... سید ابوالحسن مهدوی عضو مجلس خبرگان رهبری و حجت الاسلام اژدری مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان اصفهان برگزار شد، بیش از ۱۵۰ میلیون و ۲۵۰ هزار ریال از هدایا و نذورات مردمی جمع آوری و به اداره اوقاف و امور خیریه تحویل شد.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها