خودزنی خطرناک مرد ۵۰ ساله در یک مجادلهی خانوادگی
سه شنبه 25 بهمن 1390 2:20 PM
مردی ۵۰ ساله در شهرستان شاهینشهرومیمه روز گذشته در یک مجادلهی خانوادگی اقدام به خودزنی با چاقو نمود و بر اثر پارگی یکی از شریانهای اصلی قلب دچار خونریزی شدید شد، اما با تلاش بیوقفهی تکنسینهای فوریتهای پزشکی این شهرستان از مرگ حتمی نجات یافت.
به گزارش ایمنا، مسئول اتاق فرمان فوریتهای پزشکی شهرستان شاهینشهرومیمه گفت: ساعت ۱۵:۴۰ روز گذشته خانمی سراسیمه با اتاق فرمان فوریتهای پزشکی (۱۱۵) شاهین شهر تماس گرفت و اعلام کرد که همسر ۵۰ سالهاش بر اثر چاقوخوردگی دچار خونریزی شدید شده است.
نریمان صادقی افزود: پس از دریافت گزارش این حادثه سریعا یک واحد امداد اورژانس پیشبیمارستانی را به محل اعزام کردم، اما پس از دقایقی مجددا توسط همکارانم از منزل وی تماس گرفته شد و عنوان کردند که فورا خود را به محل برسانم چراکه این مرد ۵۰ ساله در یک مجادلهی خانوادگی با چاقو به وسط و بالای سمت چپ قفسهی سینهی خود ضربه زده و به ترتیب شکافی ۲ و ۳ سانتی در این محلها ایجاد و به دلیل پاره شدن یکی از شریانهای اصلی قلب که از آئورت جدا میشود دچار خونریزی فوقالعاده شدید شده بود.
وی تصریح کرد: بلافاصله با خودروی شخصی خود را به محل رساندم و مشاهده کردم که مردی ۵۰ ساله بر کفپوش آشپزخانه افتاده است لذا من و همکارانم با تلاشی بیوقفه سعی کردیم جلوی خونریزی او را بگیریم و سپس با بیمارستان گلدیس شاهینشهر تماس گرفته و آنان را جهت آماده کردن اتاق عمل برای پذیرش بیمار از جزئیات حادثه مطلع کردیم.
صادقی با بیان اینکه دسترسی به پارگی شریان اصلی قلب به دلیل عبور از زیر استخوان قفسهی سینه بسیار دشوار بود، اظهار داشت: در حین انتقال مصدوم به بیمارستان با تزریق دو لیتر سرم در فاصلهی ۶ دقیقه او را زنده نگه داشتیم و پس از رسیدن به بیمارستان این مرد ۵۰ ساله سریعا مورد عمل جراحی قرار گرفت و خوشبختانه در حال حاضر با وضعیتی مطلوب در بخش جراحی بستری شده است.