0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سید صالحی: کمک داور و داور بهتر می‌دانند گل آفساید بوده یا نه
شنبه 22 بهمن 1390  2:52 PM

سید صالحی که با حضور در سپاهان روی دور گلزنی افتاده، در بازی برابر مس دو گل برای تیمش به ثمر رساند تا یکی از بهترین بازیکنان تیمش به شمار برود.

سید مهدی سیدصالحی در گفتگو با ایمنا در مورد بازی سپاهان مقابل تیم مس کرمان و برتری پرگل سپاهان در این مسابقه اظهار داشت: باید بگویم بازی خوبی از خود به نمایش گذاشتیم و خوشحالم که توانستیم در این مسابقه به پیروزی برسیم. 
وی در مورد گل‌های تیم سپاهان ادامه داد: گلی که محسن بنگر در ابتدای بازی به ثمر رساند باعث شد که شیرازه تیم حریف از هم بپاشد و پس از آن گل نیز موقعیت‌های زیادی داشتیم و می‌توانستیم با تعداد گل‌های بیشتری مقابل مس کرمان پیروز شویم اما به همین نتیجه هم راضی هستیم.
مهاجم سپاهان در مورد گلی که در نیمه نخست بازی از سوی داور مسابقه آفساید اعلام شد، تصریح کرد: در آن صحنه من پشتم به دروازه بود و ندیدم اما در گل سوم نیز زحمت بچه‌ها نتیجه داد و شوت زیبای مهدی کریمیان در بین راه با سر من وارد دروازه تیم مس شد.
وی در مورد اعتراض بازیکنان تیم مس کرمان به گل‌های سپاهان و اینکه این گل‌ها آفساید بوده یا نه اضافه کرد: من به این مسئله توجهی نکردم ولی کمک داور و داور به صحنه‌ها نزدیک‌تر بودند و حتما آنها دیده‌اند که گل آفساید بوده یا نه.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها