صلصالی: بازیکنان ذوبآهن حتی در اعتراض و اعتصاب هم با هم هستند!
چهارشنبه 19 بهمن 1390 2:16 PM
کاپیتان تیم فوتبال ذوبآهن در مورد دیدار تیمش مقابل استقلال تهران گفت: ذوبآهن حالا که امید خود را از مسابقات لیگ برتر از دست داده، تنها به دیدار مقابل استقلال تهران امیدوار است و به پیروزی در این مسابقه میاندیشد.
محمد صلصالی در گفتگو با ایمنا در مورد شرایط دیدار تیمش مقابل استقلال تهران میگوید: بازی مقابل استقلال دیدار حساسی است و استقلالیها بعد از شکست در شهرآورد و تساوی هفته گذشته، شرایط خوبی ندارند اما ذوبآهن نیز که از قهرمانی مسابقات لیگ برتر قطع امید کرده، تلاش میکند که مقابل استقلال به پیروزی برسد.
وی که یکی از بازیکنان معترض در مورد مشکلات مالی باشگاه ذوبآهن بود، در این زمینه تصریح میکند: به هر حال مسابقات جام باشگاههای آسیا با دیدارهای داخلی متفاوت است و بازیکنان ما همیشه در دیدارهای خود در آسیا و بازیهای مختلف مقابل استقلال عملکرد خوبی به نمایش گذاشتهاند و مطمئنم در این مسابقه نیز برای پیروزی به میدان میروند.
کاپیتان ذوبآهن در مورد بازی با مس سرچشمه هم عنوان کرد: از ابتدا قرار بود که همه بازیکنان ما مقابل مس سرچشمه به میدان بروند و قرار نبود هیچ بازیکنی استراحت کند؛ ما در این دیدار ۲،۳ موقعیت خوب برای رسیدن به گلزنی داشتیم و سوار بازی بودیم اما خدا نخواست که پیروزی را کسب کنیم.
او که در هفتههای گذشته عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشته، در این زمینه میگوید: طبیعی بود که پارسال شرایط خوبی نداشته باشم زیرا هنوز در شرایط بازی قرار نگرفته بودم و بعد از مصدومیت دوران سختی داشتم. اما یکی دیگر از دلایل افتم این بود که من در پست هافبک بازی کردم زیرا تا کنون به عنوان هافبک بازی نکرده بودم اما امسال که به پست اصلیم بازگشتم، شرایط خوبی دارم و امیدوارم این شرایط ادامه داشته باشد.
صلصالی به عنوان کاپیتان ذوبآهن یکی از رهبران اعتراضات هفتههای تیمش به شمار میرود بنابراین بیش از سایر بازیکنان در مورد اعتصابهای اخیر بازیکنان تیمش اظهار نظر میکند: واقعا اگر شما جای ما بازیکنان بودید چه کار میکردید؟ ما تنها راه اطلاعرسانی را داشتیم و با توجه به اینکه بازیکنان تیم حقشان را میخواستند، مجبور بودند به گونهای مشکلات تیم را به گوش بقیه برسانند. بازیکنان ما زحمت میکشند و مدیران باشگاه باید فکر به حال مشکلات آنها بکنند.
وی اضافه میکند: بهانه نمیآوریم و تنها به دنبال اطلاع رسانی بودیم؛ شاید من به عنوان بزرگتر تیم بیشتر به سراغ مسئولان رفته باشم اما این مسئله دلیل این نیست که آتش بیار معرکه بودم زیرا بچهها از من انتظار دارند. البته میتوان به این مسئله از یک منظر دیگر نیز نگاه کرد و آن اینکه بازیکنان ذوبآهن نشان دادند که حتی در اعتراض و اعتصاب هم متحد هستند و هیچ چیزی نمیتواند آنها را از هم جدا کند.