0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

كرانچار: قبلا شكارچي بوديم ولي الان شكار هستيم!
چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:52 AM

زلاتكو كرانچار سرمربي سپاهان اين هفته بايد مقابل ميروسلاو بلاژويچ قرار بگيرد و به طور حتم رويارويي سپاهان و مس يكي از حساس‌ترين ديدارهاي ليگ برتر است.

به گزارش ایمنا، كرانچار ابتدا در مورد تقابل با بلاژويچ مي‌گويد:« او مربي بسيار خوبي است كه موفقيت‌هاي زيادي داشته است. بايد بگويم كه من شاگرد بلاژويچ هستم و زماني كه در ديناموزاگرب بازي مي‌كرم بلاژويچ سرمربي من بود. من براي او احترام خاصي قائلم و معتقدم كه مس كرمان با اين مربي تيم پرقدرتي محسوب مي‌شود».

از كرانچار در مورد رويارويي با مس سوال مي‌كنيم كه او ادامه مي‌دهد:« مس تيم بسيار خوبي است و اگر از آنها غافل باشيم مطمئنا براي ما دردسرساز خواهند بود. ما در اين بازي ميزبان هستيم و هيچ نتيجه‌اي به غير از برد راضي‌كننده نيست. الان در شرايطي نيستيم كه به سادگي امتياز از دست بدهيم.»
از كرانچار در مورد صدرنشيني سپاهان سوال مي‌كنيم كه او مي‌گويد:« صدرنشيني اتفاق مهمي است ولي حفظ آن بسيار سخت است. ما قبلا مثل يك شكارچي بوديم كه به صدرجدول فكر مي‌كرديم ولي حالا شكار هستيم و ديگر تيم‌ها به اين فكر مي‌كنند كه ما را از صدرجدول پايين بياورند.»
سرمربي سپاهان در پاسخ به اين سوال كه آيا امسال قهرمان خواهيد شد مي‌گويد:« هنوز ۱۰بازي مانده و اتفاقات فوتبال قابل پيش‌بيني نيست. ما فعلا به اين فكر مي‌كنيم كه دو بازي بعدي با مس و سايپا را ببريم تا بعد از تعطيلات ليگ اين روند را ادامه دهيم. پيروزي در دو بازي آينده براي ما حياتي و بسيار مهم است»

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها