0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

طاهری: برای من فرقی نمی‌کند کدام تیم قهرمان شود
چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:22 AM

بازیکن ملی پوش تیم فوتسال فولاد ماهان اظهار داشت: در بازی‌های پیش رو با تمام توان و انگیزه برابر رقبا خواهیم ایستاد و از حیثیت باشگاه فولاد ماهان که هنوز هم پرافتخارترین تیم فوتسال کشور است دفاع می‌کنیم.

محمد طاهری در گفتگو با ایمنا، پیرامون داربی فوتسال اصفهان بین دو تیم فولاد ماهان و گیتی پسند که روز جمعه برگزار می‌شود اظهار داشت: این بازی همیشه حساسیت‌های خاص خودش را داشته است و امسال نیز به دلیل نتایج خوبی که تیم ما نگرفته، این بازی خیلی برای مهم است و با انگیزه زیادی برابر گیتی پسند بازی می‌کنیم.
وی در مورد شکست هفته گذشته فولاد ماهان برابر میثاق تهران گفت: در بازی با میثاق همه بازیکنانمان را کامل در اختیار نداشتیم و خود من هم با مصدومیت بازی کردم، آن شکست از اتفاقات فوتسال بود البته تیم میثاق خیلی خوب و با انگیزه بازی کرد و مستحق این پیروزی بود.
بازیکن ملی پوش تیم فوتسال فولاد ماهان در ادامه خاطر نشان کرد: امسال تمام اتفاقات بد فوتسال برای ما رقم خورد و متاسفانه تیمی بودیم که خیلی خوب بازی می‌کرد و در خیلی از بازی‌ها نیز با بدشانسی امتیاز از دست می‌داد؛ در این ناکامی همه تیم از بازیکنان تا کادر فنی مقصر هستند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا برابر گیتی پسند و منصوری با انگیزه و توان برابر بازی خواهید کرد گفت: ۱۰۰ درصد، شک نکنید که ما هر دو بازی را برای کسب پیروزی به میدان می‌رویم و امیدوارم هرتیمی که استحقاقش را دارد قهرمان شود.
طاهری ادامه داد: من دوست داشتم فقط فولاد ماهان قهرمان شود و اکنون هم برایم فرقی نمی‌کند کدام تیم قهرمان بشود، در بازی‌های پیش رو با تمام توان و انگیزه برابر رقبا خواهیم ایستاد و از حیثیت باشگاه فولاد ماهان که هنوز هم پرافتخارترین تیم فوتسال کشور است دفاع می‌کنیم.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها