0

اخبار اصفهان

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

سهم آلایندگی صنایع در اصفهان ۱۹ درصد است
یک شنبه 16 بهمن 1390  2:50 PM

رئیس صنعت تجارت و معدن استان اصفهان گفت: با توجه به سهم ۱۹ درصدی آلایندگی استان در بخش صنعت، اگر فضای صنعتی تولید آجر و ماسه را از آن کم کنیم در مجموع اصفهان از صنایع پاکی برخوردار می شود.

 به گزارش ایمنا مظفر انصاری شامگاه گذشته در جلسه کارگروه آلودگی هوای اصفهان که با حضور معاون وزیر برگزار شد با اشاره به این که استان اصفهان از لحاظ صنعتی بودن در مقام نخست قرار دارد، اظهار داشت: میزان آلایندگی صنایع با تمهیدات و همکاری شرکت گاز در گاز سوز کردن سوخت صنایع بسیار کاهش یافته است.
وی در خصوص برخی از صنایعی که در اصفهان از سوخت کک استفاده می کنند، بیان داشت: ذوب آهن اصفهان سالانه ۲ میلیون کک مصرف می کند ولی با همکاری تنگاتنگ با محیط زیست بسیاری از مشکلات زیست محیطی آن مرتفع شده است.
رئیس سازمان صنعت تجارت و معدن استان اصفهان با اشاره به نواقص بالای زیست محیطی کارگاه های کوچک، تصریح کرد: برای قانون مند شدن این کارگاه های کوچک و زیر زمینی که نه از صنعت پروانه دارند و نه از اصناف، و تعداد آنها در اصفهان بالاست باید تلاش شود به ویژه صنایع طلاسازی که حتی سهم بالاتری از فولاد در صادرات دارند. رئیس شورای شهر اصفهان نیز در این نشست با بیان این که قرار بود از محل هدفمندی یارانه ها اتوبوس بیشتری برای افزایش استفاده حمل و نقل عمومی در راستای کاهش آلودگی به اصفهان اختصاص یابد، تصریح کرد: متاسفانه با وجود افزایش ۳۰ درصدی از حمل و نقل عمومی، فقط ۵۰ دستگاه اتوبوس به اصفهان اختصاص یافت. عباس حاج رسولیها همچنین افزود: کلان شهر اصفهان برای کاهش آلودگی هوا نیازمند اعتبار ویژه ای برایBRT است.
مدیر عامل برق منطقه ای اصفهان نیز در این نشست با تاکید بر این که طی ۸ ماه امسال، بیش از ۹۰ درصد سوخت نیروگاه های اصفهان از سوخت گاز بوده است، اظهار داشت: برای استفاده از سوخت پاک در نیروگاه ها، ابتدا باید منابع و زیرساخت های تولید گاز به حد طبیعی تامین شود و اگر در این راه عجله نشود همچون سنوات گذشته با مشکلات بسیاری در تامین گاز برای سوخت نیروگاه ها مواجه می شویم.
فلاحتیان با بیان این که در آستانه تولید بنزین و گازوئیل یورو ۴ هستیم، تصریح کرد: مازوت تحویلی از پالایشگاه دارای گوگرد ۳ درصد است در حالی که استاندارد آن مازوت زیر یک درصد است.
وی همچنین درخواست کرد تا در مجلس تبصره و موادی به لایحه بودجه سال آینده ابلاغ کند تا تسهیلاتی برای فیلتراسیون واحدهای صنعتی اختصاص یابد.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها