0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

اشجاری: در بازی با صبا خیلی‌ها افتضاح بازی کردند اما...
یک شنبه 16 بهمن 1390  2:30 PM

مدافع تیم فوتبال سپاهان گفت: هرچند شکست سپاهان در بازی برابر صبای قم به اسم من تمام شد اما باید بگویم در آن بازی خیلی‌ها افتضاح بازی کردند ولی خدا را شکر می‌کنم که با بازی دیروز ورق برگشت.

حسن اشجاری در گفتگو با ایمنا، پیرامون دیدار روز گذشته سپاهان برابر داماش اظهار داشت: بازی با داماش یکی از بازی‌های سخت ما بود چون این تیم برای فرار از منطقه سقوط تلاش می‌کرد و همچنین به چمن مصنوعی ورزشگاه نیز عادت نداشتیم اما با انگیزه ای که برای صعود به صدر جدول داشتیم در نهایت توانستیم یک گل به ثمر برسانیم و پیروز میدان شویم.
وی که در بازی با داماش ارسال کننده کرنری بود که تبدیل به گل شد در این رابطه بیان داشت: قبل از اینکه آن توپ تبدیل به گل می‌شد باید شوتی که روانه دروازه داماش کردم تبدیل به گل می‌شد که از شانس بد من دروازه بان داماش توپ را خیلی خوب گرفت اما همان توپ کرنر شد و کرنری که ارسال کردم گل شد و قسمت این بود که اینگونه به گل برسیم.
مدافع چپ سپاهان که در این بازی در خط هافبک به بازی گرفته شده بود در پاسخ به این سوال که با پاس گلی که در این بازی دادید اتفاقات دیدار با صبا را از یاد خواهید برد گفت: به هر حال در فوتبال حرفه ای گلی که به اشتباه به تیم خود زدم طبیعی است و درست است که شکست در آن بازی به اسم من تمام شد اما باید بگویم در آن بازی هم خیلی‌ها افتضاح بازی کردند ولی خدا را شکر می‌کنم که با بازی دیروز ورق برگشت.
اشجاری در ادامه با بیان اینکه به هواداران سپاهان احترام می‌گذارم خاطر نشان کرد: من بعد از آن بازی هم نه صحبتی علیه کسی کردم و نه کاری به آنها دارم؛ من به عنوان یک بازیکن حرفه ای، با باشگاه سپاهان قرارداد دارم و بازیکن این تیم محسوب می‌شوم و به حواشی زیاد کاری ندارم.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها