0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

بازارگرد: همه به باخت بی تفاوت شده اند حتی باشگاه
یک شنبه 16 بهمن 1390  2:17 PM

این روزها هیچ چیز در والیبال اصفهان عجیب تر از نتایجی نیست که تیم پرستاره گیتی پسند در لیگ برتر کسب کرده است. تغییر سرمربی هم برای بار سوم چاره ساز نبود و گیتی پسندی ها هفتمین باخت خود را هفته پیش تجربه کردند. مهدی بازارگرد قطر پاسور ملی پوش گیتی پسند بی تفاوتی نسبت به نتایجی که رقم می خورد را مشکل اصلی این تیم می داند.

بازارگرد در گفتگو با ایمنا اظهار داشت: نمی دانم در مورد وضعیت تیم چه چیزی باید بگوییم. واقعا نمی دانم چرا می بازیم. وضعیت تمرینات خوب است، بازی را خوب شروع می کنیم اما نمی دانم ناگهان چه اتفاقی می افتد که بازی از دست ما خارج می شود. به عنوان مثال در بازی برابر باریج اسانس مشکل فنی نداشتیم اما فکر می کنم تیم ما نسبت به باخت های پیاپی بی تفاوت شده است حتی باشگاه هم دیگر چیزی نمی گوید. ابتدا گفتند جریمه می کنیم اما فکر می کنم این باخت ها برای همه دیگر عادی شده است.

وی ادامه داد: ما بازیکنانی داریم که در تیمی بودند که در ۳ سال فقط ۴ باخت داشته اما نمی دانم مشکل گیتی پسند چه چیزی است که نتوانست آن طور که انتظار می رفت نتیجه بگیرد.
قطر پاسور گیتی پسند به صحبت های کارخانه اشاره کرد و گفت: کارخانه بود که از ابتدای فصل قول قهرمانی داد. او بود که در گوش باشگاه کرد که ما قهرمان می شویم و باشگاه هم یکباره قول قهرمانی آسیا و جهانی شدن را داد.
وی افزود: فکر می کنم این استرس تیم را بالا برد، همین فشار در کنار مصدومیت های چند بازیکن کلیدی مثل موسوی و جز این نداشتن ذخیره خوب در برخی پست ها ما را در طول لیگ دچار مشکل کرد.
بازارگرد گفت: سیپچلو در روزهای اخیر تمرینات خوبی داده است و وضعیت تمرینی مناسبی داریم امیدواریم بیش از این ناامیدکننده نباشیم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها