0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

عاصمی: نمي‌خواهم به خاطر ورزشگاه نقش‌جهان دادگاهي شوم
پنج شنبه 13 بهمن 1390  3:17 PM

اين روزها و در اوج هيجان مسابقات ليگ برتر فوتبال اصفهان از چالشي رنج مي‌برد كه سال‌هاست براي هواداران سپاهان تكرار شده و وضعيت نامناسب آن همه را ناراحت كرده است؛ سپاهان در حالي براي سومين سال پياپي در كورس مدعيان قهرماني قرار دارد كه به دليل فاصله زياد ورزشگاه فولادشهر از كمبود تعداد تماشاگران رنج مي‌برد و اين مسئله، سرمربي سپاهان را نيز ناراحت كرده است.

به گزارش ايمنا، زلاتكو كرانچار، سرمربي سپاهان در هفته‌هاي گذشته بارها از هواداران سپاهان خواسته بيشتر در بازي‌هاي اين تيم حضور داشته باشند و همچون يار دوازدهم اين تيم در ورزشگاه فولادشهر حضور پيدا كنند اما مشكل هواداران سپاهان فاصله زياد ورزشگاه فولادشهر با مركز شهر اصفهان و خطراتي است كه هواداران اين تيم براي ديدن بازي‌هاي سپاهان بايد به جان بخرند.

در اين زمينه با سعيدرضا عاصمي، رئيس هيات مديره شركت توسعه و تجهيز اماكن ورزشي كشور و در واقع متولي ساخت ورزشگاه نقش‌جهان تماس گرفتيم؛ او كه در ابتدا حاضر به پاسخگويي به سئوالات ايمنا نبود، پس از گفتگوهاي مختلف حاضر شد كه به سئوالات ما پاسخ دهد؛ گفتگوي ايمنا را با او مي‌خوانيد.
اجازه دهید اولین سئوال خود را به دغدغه خبرنگاران اصفهانی اختصاص دهیم؛ همه نگران ورزشگاه نقش‌جهان هستند اما گویا قرار نیست هیچ اتفاقی روی دهد.
خبرنگاران اصفهانی باید از استاندار اصفهان سئوال کنند؛ چرا از من سئوال می‌پرسید؟
خب شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی مسئولیت ساخت این ورزشگاه را بر عهده دارد.
از مدیرعامل این شرکت سئوال کنید؛ من در آنجا فقط رئیس هیات مدیره هستم و یک نیروی غیر موظفم.
اما مدیرعامل شرکت توسعه هم همیشه شما را برای پاسخگویی معرفی می‌کند.
سئوالاتتان را بفرمایید؛ من در خدمتم.
شنیده‌ایم که شرکت توسعه اجازه نداده پيمانكار استاديوم ورزشگاه نقش‌جهان به كارش مشغول شود.
نخير. شركت توسعه يك شركت كاملا دولتي است و تابع قوانين مصوب مناقصات و مزايده‌هاي دولتي است؛ استاندار و معاونان او به ما كم‌لطفي كرده‌اند كه اينگونه گفته‌اند چراكه شركت توسعه نمي‌تواند پيمانكار را بدون تشريفات قانوني بپذيرد؛ ما اختيارات قانوني داريم و تنها مي‌توانيم در چارچوب آن اقدام كنيم.
نمي‌توانستيد در مورد اين پروژه استثنا قائل شويد و از ترك تشريفات استفاده كنيد؟
ترك تشريفات تنها براي پروژه‌هاي كوچك قابل استفاده است زيرا زمانيكه يك پروژه بيشتر از ۹۸۰ ميليون تومان هزينه دارد، براي هزينه كردن در آن بايد مصوبه شوراي پول و اقتصاد را داشت و همه اينها قانون دارد. نقش‌جهان با اين مبلغ تكميل نمي‌شود و حتي نمي‌توانستيم چند قرارداد انعقاد كنيم زيرا اين كار جرم بود و من نمي‌خواهم به خاطر ورزشگاه نقش‌جهان دادگاهي شوم. البته اينها جزئيات مسئله است كه به نظر من به خبرگزاري ربطي ندارد.
شركت توسعه نهايت همكاري را با استانداري، شخص استاندار و معاون عمراني ايشان داشته تا ورزشگاه نقش‌جهان با حداكثر سرعت پيش برود؛ در حال حاضر هم مسئله حكم ترك تشريفات آسفالت مجموعه ۶ هزار نفره ورزشگاه را امضا كرديم تا مشكل آن برطرف شود كه البته رقم اين پروژه كم بود. در خصوص استاديوم ۷۵ هزار نفري نيز كاري كه مي‌توانستيم انجام دهيم اين بود كه تفاهم نامه لازم در مورد اين ورزشگاه را تهيه كرده و بودجه ۶ ميليارد توماني اين ورزشگاه در سال جاري را به ۱۲ ميليارد براي سال ۹۱ پيشنهاد داديم كه تا پايان تيرماه سال آينده آن را جذب مي‌كنيم و نمي‌گذاريم از دستمان برود.
در مورد سالن ۶ هزار نفره ورزشگاه بگوييد. با وجود اينكه قرار است اين سالن در دهه فجر افتتاح شود، محوطه اطراف ورزشگاه اصلا آماده نيست و تاسيسات آن هم كامل نشده است.
به هر حال ما نهايت تلاشمان را كرديم و حداكثر اعتبار را براي آن در نظر گرفته و حداكثر موارد قانوني را نيز براي آن طي كرديم. در اين زمينه حتي از ترك تشريفات استفاده كرديم تا آن هرچه سريعتر اجرايي شود. بهتر است از ديدگاه مثبت به آن نگاه شود و به آن انرژي مثبت بدهيد چون همه تلاش مي‌كنند كه اين سالن ساخته شود.
شنيده‌ايم در مورد اين سالن اختلاف نظري بين استانداري و شركت توسعه و تجهيز اماكن ورزشي كشور وجود داشت.
من در جريان اين جزئيات نيستم؛ فقط مي‌دانم كه پيمانكار معرفي شده از سوي استانداري مورد تاييد قرار گرفت و قرار شد در روزهاي آينده كارش را شروع كند.
حتما مي‌دانيد قرار است رئيس جمهور اين سالن را افتتاح كند. نگران اين نيستيد كه رئيس جمهور براي افتتاح يك سالن نيمه كاره به ورزشگاه برود؟ اگر اينگونه باشد شما چه جوابي به او مي‌دهيد؟
انشاالله كه تا آن زمان سالن آماده مي‌شود. به شما گفتم كه لطفا به ديد مثبت به ورزشگاه نگاه كنيد و انرژي مثبت دهيد تا مشكلات آن برطرف شود و تا دهه فجر افتتاح شود.
اما ما سال‌هاست كه به ديد مثبت نگاه كرده‌ايم و نتيجه‌اي نديده‌ايم.
۱۸ سال براي ديگران انرژي مثبت داديد؛ يك سال هم براي ما صبر كنيد و تحمل كنيد. 
گفتگو: مسعود سعيدي

Share/Save/Bookmark
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها