0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

مختاري: زيردستان خدابخش به او اطلاعات غلط مي‌دهند
چهارشنبه 12 بهمن 1390  9:41 PM

رئيس هيات شناي استان اصفهان در مورد شايعه بركناري‌اش از این سمت گفت: مدیرکل به دليل برخي شايعات كه از سوي زيردستان به او می رسيد، در صدد بركناري من بود اما اين مسئله اتفاق نفتاد.

علي مختاري در گفتگو با ايمنا در مورد شايعه بركناري‌اش از هيات شناي استان اصفهان اظهار داشت: ما صحبت‌هايي با اداره‌كل تربيت بدني داشتيم و آنها مي‌خواستند يك جابجايي در هيات شنا انجام دهند اما با توجه به مسائلي كه در هيات است، فكر نمي‌كنم بركنار شوم و بايد بگويم اين مسئله منتفي شده است. من تا زماني كه هستم كارم را انجام مي‌دهم و هيچ مشكلي ندارم.

وي ادامه داد: مشكل و مغايرتي بين ما و اداره‌كل نيست و همه اهدافي كه بر اساس آن جلو مي‌رويم، همان اهداف اداره‌كل است و مشكل خاصي هم نداريم مگر اينكه شخص خاصي براي سرپرستي هيات معرفي شود و مرا بركنار كنند.
رئيس هيات شناي استان اصفهان در مورد دلايلي كه اداره‌كل مايل به بركناري او بود، تصريح كرد: اداره‌كل به دليل برخي شايعات كه از سوي زير مجموعه مديركل به او رسيده بود، در صدد بركناري من برآمد و من هم به آنها اعلام كردم هرگونه كه صلاح مي‌دانيد عمل كنيد و من مشكلي با اين مسئله ندارم.
وي بيان داشت: البته جابجايي هيات‌هاي ورزشي به اين راحتي نيست چون اكثر هيات‌هاي ورزشي شهرستان‌ها  و نزديك به ۲۰،۳۰ نفر به من راي دادند بنابراين همه آنها خواهان بودن من هستند، ولي اگر نظر اداره‌كل چيزي به غير از اين باشد، من به آن احترام مي‌گذارم.
مختاري افزود: اطلاعاتي كه از طرف زيرمجموعه مديركل همچون معاونت‌ها و روساي بخش‌ها و چارت سازماني اداره‌كل به خدابخش داده مي‌شود باعث ذهنيت منفي او به برخي هيات‌ها مي‌شود وگرنه شخص خدابخش مشكلي با هيچ هياتي ندارد و همه را مي‌شناسد و حامي ماست. من هم هيچ مشكلي با اداره‌كل ندارم و هيچ كم‌كاري در اين زمينه وجود نداشته و اداره‌كل نيز با ما همكاري لازم را مي‌كند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها