صبح امروز در شعبه ۱۷ دادگاه کیفری اصفهان؛ پدر شوهر اسیدپاش محاکمه شد
چهارشنبه 12 بهمن 1390 9:17 PM
اولین جلسه رسیدگی به اتهام پدر شوهر معصومه عطایی که او را قربانی اسیدپاشی کرده است صبح امروز در دادگاه کیفری استان اصفهان برگزار شد.
به گزارش ایمنا معصومه عطایی زن ۳۳ساله شهرضایی است که بعد از جدایی از شوهر معتادش، همراه پسر ۵ سالهاش زندگی میکرد اما در آخرین روزهای شهریورماه سال گذشته قربانی اسید پاشی پدر شوهر سابقش شد و بینایی هر دو چشمش را از دست داد.
در پی این حادثه معصومه، با کمکهای مردمی و افراد خیر تلاش کرد بیناییاش را به دست بیاورد اما تلاشهای او به دلیل هزینه های سرسام آور پزشکی تاکنون به جایی نرسیده است.
اولین جلسه رسیدگی به اتهام مرد کینه جو، صبح امروز در حالی در شعبه ۱۷ دادگاه کیفری استان اصفهان برگزار شد که وی پس از این حادثه با قرار وثیقه آزاد شده بود.
عبدالصمد خرمشاهی وکیل مدافع معصومه در این باره گفت: در چنین جرایمی متهم بازداشت میشود و آزادی او هیچ توجیهی ندارد. پدر شوهر سابق معصومه علاوه بر بینایی دو چشم، زیبایی او را نیز گرفته است و من به آزادی متهم اعتراض خواهم کرد و امیدوارم وی دوباره بازداشت شود. موکلم در شرایط سختی زندگی میکند و حتی پسرش از چهره او میترسد.
وی درباره خواسته موکلش نیز گفت: معصومه اعلام کرده فعلا خواهان قصاص پدر شوهر سابقش است و من هم این خواسته را پیگیری میکنم.
وکیل مدافع معصومه درباره کمکهای انجام شده به معصومه نیز گفت: گروههای مختلفی از جمله نمایندگان مجلس تلاشهایی برای کمک به معصومه انجام دادهاند اما بیشترین کمک از طریق مردم بوده است. با این حال هنوز کمکها کافی نیست و معصومه برای مداوای چشمانش به کمک نیاز دارد.
وی همچنین درباره رای دادگاه گفت: با توجه به این که متهم اتهامش را قبول دارد و بارها صراحتا به اسیدپاشی اقرار کرده است پیچیدگی خاصی در پرونده وجود ندارد و به احتمال زیاد به همین زودی حکم این پرونده اعلام خواهد شد.