اولین شناگر المپیکی ایران در لیگ برتر شنا غایب است. علیرضایی وجود اختلاف با باشگاه سپاهان را دلیل غیبتش در رقابت ها می داند.
به گزارش ایمنا، مرحله دوم لیگ برتر شنای باشگاههای کشور در حالی برگزار شد که سپاهان فقط یک عنوان دومی توسط گامر دیلانچیان کسب کرد. از اتفاقات جالب توجه در رقابت های این فصل، غیبت محمد علیرضایی شناگر المپیکی ایران است. علیرضایی به دلیل برخی مشکلات از جمله بدقولی مسئولان باشگاه سپاهان حاضر به همراهی این تیم نشده است.
علیرضایی در این ارتباط به ایمنا گفت: سپاهانی ها بدقول هستند، نه وعده هایی که فصل پیش دادند عملی شد نه قول های امسال. قرار بود اگر مشکلات حل شد دور دوم در لیگ شرکت کنم که این اتفاق رخ نداد و من هم نیامدم.
وی ادامه داد: متاسفانه تنها چیزی که از فصل پیش به تیم امسال سپاهان رسیده فقط نام این تیم است. سال پیش نتوانستند مقام قهرمانی را کسب کنند و گفتند مقصر بچه ها هستند و تیم بومی نبوده است. در صورتی که فقط دو بازیکن ما غیربومی بودند. و امسال گفتند می خواهیم تیم بومی راهی لیگ کنیم.
علیرضایی گفت: امسال سپاهان هیات را جلو انداخت و گفت ۵۰ میلیون تومان برای حمایت دو تیم بانوان و مردان پرداخت می کنیم تا شما تیم داری کنید. اما مگر با ۲۵ میلیون می شود یک تیم خوب بست و در لیگ شرکت کرد. من قرارداد فصل پیشم با سپاهان بیشتر از ۲۵ میلیون است و اگر به این بود که خود من تیم می دادم!
وی ادامه داد: سپاهان که میلیاردها تومان در ورزش خرج می کند نمی تواند ۲۰۰ میلیون تومان برای یک تیم شنا هزینه کند؟ اگر پول دارند که می خواستند ۵۰ میلیون تومان به هیات بدهند پس چرا بدهی فصل پیش را تسویه نمی کنند؟ امسال حتی به تیم لباس هم ندادند.
اولین شناگر المپیکی ایران گفت: درست است که باشگاهها بودجه کافی ندارند اما تصمیمی هم که گرفتند خنده دار بود.