0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

معدنی: نباید شخصیت ملی پوشان گیتی پسند را خرد کرد
سه شنبه 11 بهمن 1390  12:28 PM

سرمربی تیم والیبال باریج اسانس که تیمش شب گذشته موفق به شکست گیتی پسند شد فشار روانی ناشی از قول قهرمان شدن را دلیل ناکامی گیتی پسند می داند.

حسین معدنی در گفتگو با ایمنا اظهار داشت: شب گذشته هر دو تیم بازی خوبی به نمایش گذاشتند. اما فکر می کنم ما در اجرای سیستم هایی که مدنظر داشتیم بهتر ظاهر شدیم.
وی ادامه داد: کار گروهی منظمی انجام دادیم، هدف ما کار کردن روی آنتن بود ضمن اینکه در استفاده از سیستم ارسال پاس های کوتاه برای مسعود غلامی هم موفق بودیم و امتیازات بسیاری از این دو تاکتیک کسب کردیم.
سرمربی تیم والیبال باریج اسانس گفت: از روند رو به رشد تیم راضی هستم اما نباید فراموش کرد که باریج اسانس تیم جوانی است، می توانیم از انگیزه جوانی این بازیکنان به بهترین نحو استفاده کنیم و شرایط خود را تا پایان فصل در جدول رقابت ها بهبود ببخشیم.
از معدنی در خصوص علل ناکامی گیتی پسند هم پرسیدیم. معدنی گفت: چندان مایل به صحبت کردن در مورد این تیم نیستم اما این را باید بگویم که گیتی پسند به آرامش نیاز دارد، چون ملی پوشان این تیم چند ماه دیگر باید در مسابقات انتخابی المپیک شرکت کنند و باید انگیزه آنها حفظ شود. نباید این ملی پوشان را خرد کرد و شرایط روحی و روانی مناسب باید برای آنها فراهم باشد.
وی ادامه داد: به عقیده من قول هایی که مسئولان گیتی پسند برای قهرمانی دادند فشار روانی را روی این تیم زیاد کرد و تنها راه حل آن بازگشت آرامش است.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها