0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

ذوب‌آهن به دسته يك هم سقوط كند به من ربطي ندارد
سه شنبه 11 بهمن 1390  12:19 PM

مديركل تربيت بدني استان اصفهان در مورد اظهارات روز گذشته ابراهيم‌زاده در حاشيه همايش خانواده فوتبال گفت: توصيه مي‌كنم ابراهيم‌زاده به توصيه خودش عمل كند و در مورد مسئوليت خودش حرف بزند و كاري به مسئوليت‌هاي من نداشته باشد.

رشيد خدابخش در گفتگو با ايمنا در مورد اظهارات روز گذشته سرمربي ذوب‌آهن در مورد او و عنوان اينكه خدابخش بهتر است به جاي اظهار نظر در مورد كيك و تي‌تاپ در چارچوب مسئوليت خودش حرف بزند، اظهار داشت: نمي‌دانم آقاي ابراهيم‌زاده در مورد كدام اظهار نظر حرف مي‌زند چون من هيچ كجا حرفي از كيك و تي‌تاپ نزدم. ايشان از خودش گفته و من اصلاً نمي‌دانم كدوم اظهار نظر را مي‌گويد.

وي ادامه داد: شنيدم كه ابراهيم‌زاده عنوان كرده من از كيك و تي‌تاپ و اينها گفته‌ام در حاليكه اصلا نمي‌دانم كدام مسئله را مي‌گويد و اتفاقا به نظر من او حرف خوبي زده كه گفته هر كسي به كار خودش برسد و من موافق اين هستم.
مديركل تربيت بدني استان اصفهان تصريح كرد: هركس بايد به كار خودش برسد و پاسخگوي مسئوليتش خودش باشد. در مورد اظهار نظرهاي ابراهيم‌زاده پيرامون اروميه و شيراز هم نمي‌دانم در آنجا چه اتفاقي افتاده كه ابراهيم‌زاده اينگونه حرف زده؛ من حرف اول ايشان را مي‌پذيرم كه گفتند هركس به كار خودش برسد چراكه حرف خوبي زده است.
وي بيان داشت: توصيه مي‌كنم كه ايشان هم به عنوان مربي ذوب‌آهن به كار خودش برسد. او مربي خوبي است و در دو سال گذشته هم نتايج خوبي گرفته و فكر مي‌كنم يكي از دلايلي كه ذوب‌آهن خوب نتيجه مي‌گرفت اين بود كه تيم وارد حاشيه نمي‌شد. پس بهتر است ابراهيم‌زاده امسال هم به نتايج ذوب‌آهن تمركز كند و سرش به كار خودش باشد.
خدابخش گفت: او مربي خوبي است و حيف است كه تيمش وارد حاشيه بشود؛ به ابراهيم‌زاده توصيه مي‌كنم كه به توصيه خودش عمل كند چراكه اگر قرار باشد كه من به كار خودم برسم معنايش اين است كه موفقيت يا عدم موفقيت يك تيم حرفه‌اي به من ربطي ندارد.
وي اضافه كرد: اگر پارسال ذوب‌آهن نايب قهرمان آسيا شده من سهمي در آن نداشتم و حتي اگر اين تيم در فصل جاري به دست يك هم سقوط كند به من ربطي ندارد چون هر كسي كار خودش را مي‌كند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها