0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

ابراهیم‌زاده: روی دیدار استقلال حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم
دوشنبه 10 بهمن 1390  2:55 AM

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: ما روی دیدار استقلال حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم و به دنبال پیروزی در این بازی هستیم.

منصور ابراهیم‌زاده پس از تساوی ذوب‌آهن مقابل پرسپولیس تهران در گفتگو با خبرنگاران رسانه‌های گروهی اظهار داشت: در ابتدا باید از مردم بابت تماشای این بازی تشکر می‌کنم و باید بگویم با توجه به شرایط پرسپولیس بازی سختی داشتیم و می‌دانستیم که پرسپولیس در استادیوم آزادی شرایط خاصی دارد و خوب بازی می‌کند.
وی ادامه داد: ما با دانستن این مسئله مسیرهای خطرناک را بستیم و به جز دقایق آخر بازی که علی کریمی بازی خوبی از خود به نمایش گذاشت، عملکرد خوبی داشتیم و توانستیم پرسپولیس را کنترل کنیم.
سرمربی ذوب‌آهن تصریح کرد: تلاش بازیکنان ما نشان داد که توان بالایی داریم و می‌توانیم عملکرد خوبی به نمایش بگذاریم؛ امروز با خبر شدم که کارخانه ذوب‌آهن در بورس رفته و این مسئله نویدی است که مشکلات ذوب‌آهن حل شود و آینده درخشان داشته باشد.
وی در مورد غیبت شهاب گردان تصریح کرد: ما بعد از بازی‌های قبل خود ترجیح دادیم که به گردان استراحت دهیم و از صادقی درون دروازه خود استفاده کنیم؛ باید بگویم ما بازیکنان پرقدرتی داریم و می‌‌توانیم به خوبی از آنها استفاده کنیم.
ابراهیم‌زاده گفت: می‌دانستیم تعداد بازیکنان پیروزی در حمله زیاد است، بنابراین تلاشمان در این بود که از فضا استفاده کنیم و فکر می‌کنم در این مسئله موفق بودیم اما نوع انتخاب پاس ما تنها اشتباهمان در این دیدار بود.
وی در مورد بازی حساس ذوب‌آهن مقابل استقلال در چارچوب مسابقات آسیایی گفت: استقلال از بازیکنان کلیدی و خوبی استفاده می‌کند و هیچ مشکلی ندارد و برایشان فرقی نمی‌کند که چه کسانی بازی می‌کند ما نیز نشان دادیم که در بیرون از خانه خوب بازی می‌کنیم و بازی آسیایی برای ما جایگاه خودش را دارد.
سرمربی ذوب‌آهن گفت: موجودیت ما همین است بنابراین در بازی با استقلال از همه آنها به نحو احسن استفاده می‌کنیم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها