0

امام جمعه بوشهر: شهید گنجی بال پروازاندیشه‌های دینی دشتستان است

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

امام جمعه بوشهر: شهید گنجی بال پروازاندیشه‌های دینی دشتستان است
سه شنبه 4 بهمن 1390  5:52 PM

 

بوشهر- نماینده ولی فقیه دراستان وامام جمعه بوشهر گفت: شهید گنجی باید بال پرواز اندیشه‌های دینی و ولایتمداری در دشتستان باشد.

امام جمعه بوشهر: شهید گنجی بال پروازاندیشه‌های دینی دشتستان است

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری دوشنبه در نشست اعضای ستاد یادواره شهید صادق گنجی افزود: امثال شهدایی همچون شهید گنجی‌ها برای گسترش فرهنگ ولایتمداری و شهادت طلبی به شهادت رسیدند.

وی اضافه كرد: یادواره شهید گنجی باید ظرفیتی باشد برای تمام اقدامات خوبی كه می‌تواند در دشتستان انجام شود.

صفایی بوشهری افزود: دشتستان در طول تاریخ خود فرازهای زیادی را پیموده است و یكی از مهم‌ترین این فرازها مبارزه با استعمار بوده است.

امام جمعه بوشهر اضافه كرد: در طول تاریخ این شهرستان، دو گروه بهائیت و یهود همواره به دنبال تسلط بر اقتصاد دشتستان بوده‌اند و با سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف در این بخش تلاش داشتند اما با نقش روحانیون مبارز در آن منطقه دشتستانی‌ها در مقابل این گروه ایستادند.

صفایی بوشهری گفت: همچنین دشتستان مركز تمام فضاهای ترانزیتی و محل تلاقی تمدن‌های استان بوشهر بوده است.

امام جمعه بوشهر با اشاره به یادواره شهید گنجی بیان كرد: جهاد فرهنگ دینی و روح ولایتمداری در چنین یادواره‌هایی تجلی پیدا می‌كند.

وی یادآورشد: شهید گنجی یكی از بالاترین شهدای ایران و نماد شهدای دشتستان است و همه باید در برگزاری باشكوه یادواره این شهید همكاری كنند.

امام جمعه بوشهر بیان كرد: در كنار یادواره شهید گنجی مسایل بصیرتی، تجلیل از نخبگان و مسائل قرآنی باید مد نظر باشد.

وی با اشاره به اینكه یادواره شهید گنجی نماد دشتستان شود، اضافه كرد: یكی از آموزه‌های مكتب شهدا و شهید گنجی وحدت در سایه ولایت است.

صفایی بوشهری گفت: گسترش فرهنگ ولایتمداری، توسعه محوری و امنیت مداری سه عنصر مهم برای برگزاری یادواره‌های شهداست. 

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها