|
لیونل مسی پس از كسب توپ طلا و انتخاب به عنوان بهترین بازیكن سال در سومین سال متوالی در گفت و گو با رسانه ها، اسامی بازیكنانی را كه خودش به آن ها رای داده اعلام كرد.
وی گفت: ژاوی، آندرس اینیستا و سرخیو آگرو. این سه نفر بازیكنان خارق العاده ای هستند.
وی در پاسخ به این سوال كه این جایزه چه دستاوردی برای مردم آرژانتین دارد، اظهار امیدواری كرد كه آرژانتینی ها از دستاوردهای او احساس غرور و افتخار كنند.
مسی گفت: از این كه امروز كشورم به من افتخار می كند به خود می بالم. این موضوع واقعا عالی است. واقعا از لطف مردم ممنونم. وقتی جوایز متعددی می گیرم، همین احساس افتخار را دارم، ولی عشق و محبت مردم از همه چیز بالاتر است. در مدت های كوتاهی كه در بوینس آیرس و روساریو هستم، وقتی در خیابان قدم می زنم و پسر بچه ای به طرفم می آید، قلبم از احساس پر می شود.
كاپیتان تیم ملی آرژانتین اعلام كرد كه هنوز یك جام دیگر باقی مانده كه دوست دارد پیش از اتمام دوره بازی اش به آن دست پیدا كند.
مسی گفت: قهرمانی در جام جهانی تنها آرزوی من است كه هنوز به حقیقت نپیوسته . كسب قهرمانی در جام جهانی افتخار بزرگی خواهد بود، ولی هنوز باید تلاش زیادی به خرج دهیم، چون راه درازی در پیش داریم.
مسی به همراه بارسلونا به عنوان قهرمانی لالیگا ، جام حذفی و سوپركاپ اسپانیا، لیگ قهرمانان اروپا، سوپركاپ اروپا و جام جهانی باشگاه ها دست یافته است و مدال طلای المپیك پكن را هم در ویترین افتخارات دارد.
|