0

اخبار روز 4و3 بهمن

 
peymangb
peymangb
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 967
محل سکونت : azarbayjan gharbi

پاسخ به:اخبار روز 4و3 بهمن
سه شنبه 4 بهمن 1390  1:45 PM

هاشميان:فوتباليستهااسيرآلودگي مکملها ميشوند

 

رئيس کميته پزشکي و ضد دوپينگ فدراسيون فوتبال با هشدار به بازيکنان و باشگاه‌ها گفت: بسياري از بازيکنان قرباني آلودگي مکمل‌ها به يک ماده ممنوعه مي‌شوند.


 

 احمد هاشمیان اظهار داشت: می‌خواهم به جامعه فوتبال هشداری جدی بدهم. متاسفانه اکنون مکمل‌های مورد استفاده در جهان و همچنین کشور ما آلوده به ماده "متیل هگزامین" است و استفاده از مکمل‌ها باعث شده نمونه‌های دوپینگ فوتبالیست‌ها بیش از گذشته مثبت اعلام شود.

 وی با اشاره به مثبت اعلام شدن دوپینگ یک فوتبالیست لیگ دسته اولی،‌ عنوان کرد: نمونه اخیر مثبت اعلام شده بازیکن لیگ یکی نیز مربوط به همین ماده است.

 هاشمیان ادامه داد: "متیل هگزامین" در فهرست مواد ممنوعه سال  2012 وجود دارد و 3 سال است که در این فهرست قرار گرفته است. این ماده جزء دسته ششم از مواد ممنوعه S6 و مواد محرک و جزء مواد خاص است.

 رئیس کمیته ضددوپینگ فدراسیون فوتبال تصریح کرد: باید به بازیکنان فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی و همچنین مسئولان باشگاه‌ها که مجوز خرید مکمل‌ها را دارند هشدار بدهم که متاسفانه مکمل‌ها به طور گسترده آلوده به این ماده هستند و حتی روی برچسب مکمل‌ها هم اشاره‌ای به نام "میتل هگزامین" و یا "دمیتیل فنیل‌آمین" نمی‌شود. هر دوی آن‌ها یک ماده هستند و در صورتی که بازیکن از مکمل استفاده کند و ردی از این ماده در نمونه‌اش وجود داشته باشد تخلف از آئین نامه محسوب می‌شود و می‌تواند مجازاتی از حداقل یک اخطار تا 2 سال محرومیت را در پی داشته باشد.

 هاشمیان گفت: در استفاده از مکمل‌ها باید مراقب بود زیرا فوتبالیست‌های زیادی قربانی این ماده ممنوعه شده‌اند در حالی که فقط از مکمل‌ها استفاده کردند. بنابراین باز هم به همه اهالی فوتبال هشدار جدی می‌دهم که مراقب باشند.

 وی در مورد ادعای داریوش یزدانی مربی سایپای شمال مبنی بر اینکه در لیگ دسته یک 70 درصد از بازیکنان دوپینگی هستند، خاطرنشان کرد: این موضوع را تکذیب می‌کنم و این ادعای گزافی است. 2،3 روز پیش از بازیکنان تیم سایپای شمال نمونه‌ گیری دوپینگ شد و نمی‌دانم این نمونه گیری می‌تواند چه ارتباطی با این ادعا داشته باشد.

 هاشمیان در ادامه گفت: در لیگ دسته یک حجم و درصد نمونه‌گیری‌ها را نسبت به فصل گذشته بسیار افزایش دادیم و ادعای مربی سایپای شمال ادعای غلطی است. معمولا مربیان وقتی اطلاعات کافی ندارند چنین ادعاهایی را مطرح می‌کنند و آنها باید بدانند هر نوع تزریق دوپینگ محسوب نمی‌شود.

رئیس کمیته پزشکی و ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال با اشاره به تزریق‌های دسته جمعی بعضی از بازیکنان قبل از بازی عنوان کرد: آنچه که رایج است این است که برخی از بازیکنان و یا در برخی از تیم‌ها تمام بازیکنان قبل از ورود به زمین ویتامین‌هایی را به صورت عضلانی به خود تزریق می‌کنند. این مسئله نه تنها دوپینگ محسوب نمی‌شود بلکه به خاطر محدود کردن عملکرد عضله و همچنین درد ممکن است به کاهش عملکرد ورزشکار هم منجر شود. ضمن اینکه تزریق دسته جمعی و گروهی هیچ سنخیتی با نیاز بازیکنان ندارد.

peymangb

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها