0

مسابقه سوگواره صفر

mokary
mokary
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1493

پاسخ به:مسابقه سوگواره صفر
چهارشنبه 28 دی 1390  10:08 AM

سوال تستی

پاسخ

1

الف 

2

الف 

3

د 

4

ب 

5

ج

6

ب 

7

د 

8

الف

9

ب 

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی :پیامبر صلی الله علیه و آله اعلان نمود که هرگاه یکی از اسیران بتواند برای ده نفر از فرزندان مسلمانان خواندن و نوشتن بیاموزد، او آزاد خواهد شد و هرکس نتواند باید برای آزادی خود 4 هزار درهم فدیه دهد.(مطابق دستور خداوند در ایات 67 الی 71 که دستور گرفتن فدیه در مقابل ازادی اسیران را داده است) . این قانون عادلانه حتی شامل داماد آن حضرت نیز می شد . و هیچ گونه فرقی میان داماد (پیامبر صلی الله علیه و آله) و سایر اسیران کفار در میان نبود . طبق این دستور زینب دختر پیامبر صلی الله علیه و آله برای آزادی شوهرش ابوالعاص، گردنبد یادگاری مادرش حضرت خدیجه علیها السلام را - که در شب زفافش به زینب بخشیده بود - به مدینه فرستاد. هنگامی که فدیه زینب رامقابل حضرت رسول صلی الله علیه و آله قرار دادند و نگاه پیامبر صلی الله علیه و آله به آن افتاد به یاد خدمات همسر فداکارش خدیجه علیها السلام افتاد و اشک از چشمانش سرازیر شد،. در آن حال، با رعایت قانون حق و عدالت به مسلمانان فرمود: «ان رایتم ان تطلقوا لها اسیرها و تردوا علیها مالها فافعلوا; [این گردنبد متعلق به شماست] اگر دوست دارید اسیر او را آزاد کنید و مال او را هم برگردانید، پس چنین کنید .» مسلمانان نیز سخن پیامبر صلی الله علیه و آله را پذیرفتند و ابوالعاص طبق درخواست پیامبر صلی الله علیه و آله بعد از آزادی، زینب را به مدینه فرستاد و خود نیز مسلمان شد

سوال 2 تشریحی:پيامبر اکرم (ص ) به حسن و برادرش حسين علاقه خاصی داشت و بارها مي فرمود که حسن و حسين فرزندان منند و به پاس همين سخن علی  ع به ساير فرزندان خود مي فرمود : شما فرزندان من هستيد و حسن و حسين فرزندان پيغمبر خدايند .پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:«همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.»  عمار یاسر می‏گوید؛ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مکرر فرمود: «حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند.» نیز فرمود: «حسن و حسین علیهماالسلام دو پسر من هستند، کسی که آنها را دوست بدارد، مرا دوست داشته است.»  در ماجرای مباهله، هنگامی که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم، علی علیه‏السلام و فاطمه و حسن و حسین علیهم‏السلام را همراه خود برای مباهله با سران مسیحی، آورد، آنها به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم عرض کردند: «چرا اصحاب بزرگوار خود را برای مباهله نیاوردی؟» پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم در پاسخ فرمود: اجل اباهلکم بهولاء خیر اهل الارض و افضل الخلق - در جایی دیگر روایت کرده اند پيغمبر اکرم (ص )  درباره امام حسن و امام حسين (ع ) مي فرمود: اين دو فرزند من ، امام هستند خواه برخيزند و خواه بنشينند ( کنايه از اين که در هر حال امام و پيشوايند ).

سوال3 تشریحی : امام رضا ع فرمودند :کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند. 

* آب ، کم جو ؛ تشنگی آور بدست

تا بجوشد آبت از بالا و پست *

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها