0

چرا به من توجه نمي كنيد؟!

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

چرا به من توجه نمي كنيد؟!
چهارشنبه 16 آذر 1390  4:34 PM

يك مهره بازيچه فتنه گران از محافل اصلاح طلبان خبر مي دهد كه ياد فتنه گران حتي در اين جمع ها نيز به فراموشي سپرده شده است.
مهدي خزعلي با اشاره به برگزاري مراسم عزاداري اصلاح طلبان با حضور «خاتمي، موسوي خوئيني ها، كرباسچي، يونسي، انصاري و بسياري ديگر» مي نويسد: اين افراد حتي از دعاي مستقيم براي دوستان دربندشان نيز پرهيز مي كردند.
وي در وب سايت خود نوشته كه پنجشنبه شب در منزل موسوي لاري مراسم عزاداري با حضور بسياري از جمله محمد خاتمي، محمد موسوي خوئيني ها، كرباسچي، يونسي، انصاري و بسياري ديگر برپا بوده و او هرچقدر منتظر شده كه ببيند در اين مراسم براي «دوستان دربند» دعا مي شود يا نه، تنها در آخر روضه «يك دعا شد كه زندانيان بي گناه آزاد بفرما!»
خزعلي با انتقاد از عدم دعاي واضح و صريح براي اين «دوستان دربند» نوشته است: دوستان بيشتر به ياد اسيران دربند باشيد، من دلم مي گيرد وقتي احساس مي كنم كه دوستانمان را فراموش كرده ايم، براي من فرقي نمي كند، چه كسي با چه انديشه اي، موافق يا مخالف من، دوست يا دشمن من، چپ يا راست، دين مدار يا سكولار، ملي گرا و ليبرال، همين كه كسي بخاطر انديشه اش در زندان باشد، خطاست!»
وي با بيان اينكه «همين دو سال پيش بود كه فرياد ياحسين ميرحسين شان كوچه هاي شهر را عطرآگين كرده بود» از بي اعتنايي اصلاح طلبان به فتنه گران ابراز تاسف كرده است.
ادعاي عطرآگين شدن كوچه هاي شهر از فرياد ياحسين ميرحسين در حالي است كه در راهپيمايي چند ميليوني 9 دي 1388 مردم غيرتمند و عزادار حضرت سيدالشهدا(ع)، خشمگين از حرمت شكني روز عاشوراي آن سال توسط فتنه گران، شعار كوبنده «لعن علي عدوك يا حسين، خاتمي و كروبي و ميرحسين» سر داده بودند. همان ايام موسوي كه كاملا بازيچه منافقين قرار گرفته بود، با وقاحت تمام، حرمت شكنان عاشورا را- كه بعدها معلوم شد از بهايي ها و وابستگان گروهك هايي نظير سازمان تروريستي منافقين هستند- «مردمان خداجو» معرفي كرد. با اين اوصاف معلوم است كه در مجلس عزاي امام حسين(ع) جايي براي سران و عوامل فتنه كه از حاميان اسائه ادب به ساحت آن حضرت بوده اند، نباشد. گفتني است كه سران و عوامل اصلي فتنه مهدي خزعلي را براي سوءاستفاده از نسبت وي با آيت الله خزعلي كه فتنه گران را آمريكايي و اسرائيلي مي داند تحويل مي گرفتند تا از اين طريق عليه حضرت آيت الله خزعلي سياه نمايي كرده باشند ولي بعد از آن كه آيت الله خزعلي، او را طرد كرد، عوامل فتنه نيز وي را تحويل نمي گيرند و مهدي خزعلي هر از چند گاه با سخنان ساختارشكنانه تلاش مي كند مورد توجه قرار گيرد!
خزعلي در نوشته ديگري با اشاره به حضور در مراسمي كه در منزل صادق خرازي برگزار شده بود، نوشت: «نكته جالب حضور ناطق نوري در كنار سيدمحمد خاتمي (از سران فتنه!) بود، كه بسيار صميمي و دوستانه به گفت وگو مشغول بودند.»

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها