0

اخبار جهان ورزش

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

اخبار جهان ورزش
شنبه 14 آبان 1390  12:29 AM

ردنپ پس از جراحي قلب: به زودي بازمي‌گردم

سرمربي تاتنهام قصد دارد پس از عمل جراحي قلب خود به زودي به تمرين تيم بازگردد. هري ردنپ که چند روز پيش تحت عمل جراحي قلب قرار گرفته بود مدت زيادي خانه‌نشين نخواهد بود و تلاش مي‌کند هرچه زودتر به کارش بازگردد: «در منزل يک دستگاه تردميل دارم و هفته‌اي چند بار به مدت نيم ساعت روي آن مي‌دوم تا سلامت خود را حفظ کنم اما آخرين باري که از آن استفاده مي‌کردم، هنوز دو دقيقه نگذشته بود که احساس درد شديدي در قفسه سينه کردم و در تنفس دچار مشکل شدم. بلافاصله به ملاقات پزشک باشگاه رفتم و او به من گفت که بايد به يک متخصص مراجعه کنم. در حال حاضر حالم خوب است و در چند روز آينده بهتر هم خواهم شد.»

مدل جديد موي سسک پس از باخت در شرط‌بندي

سسک فابرگاس پس از باخت در يک شرط‌بندي موهايش را ناقص کوتاه کرد. بازيکن بارسلونا در يکي از شبکه‌هاي اجتماعي اعلام کرد که به دليل شرط‌‌بندي با يکي از دوستان خود، قسمت جلويي موهايش را کوتاه کرده است. مدل موهاي فابرگاس هميشه سوژه مناسبي براي دست انداختن او بوده است. جرارد پيکه و کارلوس پويول، هم‌بازي‌هاي او در بارسلونا از جمله افرادي بودند که همواره با او بر سر اين موضوع شوخي مي‌کردند. اخيرا فابرگاس يک شرط‌‌بندي را واگذار کرده که پيکه او را مجبور کرده به شرطش عمل کند، به اين ترتيب فابرگاس در بازي بعدي آبي‌واناري‌ها با ظاهري جديد به ميدان خواهد رفت.

مسي: با ويا مشکلي ندارم

ستاره‌ آرژانتيني بارسلونا هرگونه مشکل و اختلاف با داويد ويا را رد کرد. ليونل مسي در پاسخ به سؤال يکي از خبرنگاران درباره‌ رابطه‌اش با داويد ويا عنوان کرد: «من هيچ گونه مشکلي با داويد ويا ندارم. تمام کساني که مرا مي‌شناسند مي‌دانند که آدمي نيستم که دروغ بگويم و حرف من راست است. نه با داويد ويا مشکل دارم نه با هيچ يک از بازيکناني که در تيم ما حضور دارند. هميشه تلاش کرده‌ام رابطه‌ خوبي با اطرافيانم داشته باشم و تاکنون موفق هم بوده‌ام.» شايعه‌ اختلاف مسي با داويد ويا زماني آغاز شد که ستاره‌ آرژانتيني بارسلونا در ديدار مقابل ويکتوريا پلزن در ورزشگاه نوکمپ حرکتي نشان داد که چندان خوش‌آيند به نظر نمي‌رسيد.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها