0

آموزش فتوشاپ

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

آموزش فتوشاپ
جمعه 8 مرداد 1389  4:06 PM

آموزش فتوشاپ 

ابزار انتخاب یا Select Tool

فتوشاپ ابزارهای مختلفی رو برای انتخاب اجزای تصویر در اختیارمون قرار میده که در این قسمت به ابزار magnetic lasso tool اشاره می کنیم .

با توجه به تصویر بالا اولین گزینه اسمش هست lasso tool که ابزار انتخاب به صورت دلخواه می باشد و ما همانند یک قلم می توانیم آنرا به هر طرف که بخواهیم هدایت کنیم . در تصویر زیر یک نمونه از انتخاب با این ابزار مشخص شده است :

دومین ابزار که با نام polygonal lasso tool نامگذاری شده برای انتخاب قسمتی از تصویر به صورت یک چند ضلعی است یعنی در این ابزار نمی توانیم به صورت مورب تصویر رو انتخاب کنیم و فقط خطوط راست را در اختیار داریم . همانند تصویر زیر :

گزینه آخر هم که با علامت آهن ربا مشخص شده ابزاری است برای انتخاب قسمتی از تصویر به این صورت که با نزدیک کردن این ابزار به لبه های قسمت مورد نظر به اون قسمت حالت آهن ربای پیدا می کنه و انتخاب رو آسون تر می کنه . در تصویر زیر می تونید این انتخاب رو مشاهده کنید :

خوب ، امیدوارم تا اینجای آموزش استفاده کافی رو برده باشید

حالا میریم سراغ یک ابزار پر کاربرد ، شاید برای شما هم پیش اومده باشه که عکس هایی رو با دوربین دیجیتال یا گوشی خودتون انداخته باشید و خواسته باشید اونها رو در کامپیوتر بریزید و متوجه شدید که چشم ها در بعضی عکس ها به صورت قرمز افتاده . ابزاری که معرفی می کنم برای از بین بردن این قرمزی چشم است ، با توجه به تصویر زیر ابزار Color Replacement tool را انتخاب می کنیم و در جایی که قرمزی رو مشاهده می کنیم یک بار کلیک می کنیم تا این قرمزی ناپدید شود .

ابزار بعدی که می خواهم در موردش بگم ابزار Brush هست که این ابزار مانند یک قلم عمل می کنه و می تونیم باهاش کارای زیادی انجام بدیم که به مرور زمان انواع براش ها رو براتون معرفی می کنم . در تصویر زیر شما رو با دو نمونه براش و سایز های مختلف آن آشنا می کنم :

به این ابزار میگیم براش :

این هم دو نمونه براش با شکل ها و اندازه های متفاوت :

در ضمن نوع انتخاب براش و اندازه و شکل آن را در تصویر زیر مشاهده می کنید :

ابزار آخری که در این آموزش بهش اشاره می کنم ابزار پاک کن یا Eraser tool هستش که مانند تصویر زیر دارای 3 نوع متفاوت هست که نوع اول و سوم را شرح می دهم :

در پاک کن نوع اول ما می تونیم به صورت آزادانه پاک کن رو به ه جهتی که می خواهیم حرکت بدیم و قسمتی از تصویر رو پاک کینم ، همانند تصویر زیر :

پاک کن نوع سوم به این صورت عمل می کنه که طیف رنگ رو در نظر می گیره و با کلیک بر روی قسمتی از تصویر که رنگ یکسانی دارند می تونیم اون قسمت رو پاک کنیم همانند تصویر زیر :

این آموزش هم به پایان رسید ، باز هم سال نو رو به همه شما تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشید و از ایمیل های بنده استفاده کافی رو ببرید

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها