0

ویژه حج

sukhteh
sukhteh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7880

پاسخ به:ویژه حج
دوشنبه 9 آبان 1390  10:56 PM

صدقه و سلامتى حجاج

کعبه

مرحوم غلام حسین ملك التجار بوشهرى گفت: در سفرى كه به حج مشرف شدم، عالم ربانى مرحوم حاج شیخ محمد جواد بید آبادى(ره) هم مشرف بودند.

در آن سفر عده‎اى قطاع الطریق اموال زیادى از حجاج بردند و مرض وبا هم، همه را تهدید مى‎كرد و همه ترسناك بودند.

مرحوم حاجى بیدآبادى فرمود: هر كس بخواهد از خطر وبا محفوظ بماند مبلغ 140 تومان یا 1400 تومان به مقدار توانایى‎اش صدقه بدهد. من سلامتى او را توسط حضرت حجة بن الحسن العسكرى(عج) از خداوند مسألت مى‎كنم و سلامتى او را ضمانت مى‎كنم.

مرحوم حاج ملك گفت: براى خودم 140 تومان دادم، هم چنین عده‎اى از حجاج پرداختند و چون این مبلغ در آن زمان زیاد بود بسیارى ندادند. آن مرحوم وجوه پرداخته شده را بین حاجیانى كه دزد اموالشان را برده و پریشان بودند، تقسیم فرمود و در آن سفر هر كس مبلغ مزبور را پرداخته بود، از آن مرض محفوظ و به سلامت به وطن خود برگشت و كسانى كه ندادند همه گرفتار و هلاك شدند؛ از آن جمله همشیره زاده‎ام و كاتبم از پرداخت آن مبلغ امتناع ورزیدند و جزء هلاك شدگان گشتند.

برگرفته از داستانها و حكایتهای حج، رحیم کارگر

اللّهمّ عرّفنی نفسک فانّک إن لم تعرّفنی نفسک لم أعرف رسولک اللّهمّ عرّفنی رسولک فانّک ان لم تعرّفنی رسولک لم اعرف حجّتک

حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح / ور نه طوفان حوادث ببرد بنیادت

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها