0

ویژه حج

sukhteh
sukhteh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7880

پاسخ به:ویژه حج
دوشنبه 9 آبان 1390  10:55 PM

توصیه‎ای از علامه طباطبایی(ره)

کعبه

آیت الله جوادى آملى مى‎گوید یك وقت عازم زیارت بیت الله الحرام بودم، مى‎خواستم به مكه مشرف شوم. مصادف با زمستان بود، آن روز هم هوا سرد بود و برف مى‎بارید. براى عرض سلام و تودیع و خداحافظى محضر علامه طباطبایى رفتم. در زدم تشریف آوردند دم در. عرض كردم: عازم بیت الله هستم، خداحافظى مى‎كنم. بعد عرض كردم: نصیحتى بفرمایید كه به كار من بیاید و در این سفر توشه راه من باشد.

این آیه مباركه را به عنوان نصیحت و به عنوان زاد راه قرائت كردند. فرمودند: خداى سبحان مى‎فرماید: «فاذكرونى اذكركم»؛ «به یاد من باشید تا به یاد شما باشم.» فرمود: به یاد خدا باش تا خدا به یادت باشد. اگر خدا به یاد انسان بود، انسان از جهل نجات پیدا مى‎كند. اگر در كارى مانده است، اگر خداى قدیر به یاد انسان بود، هرگز انسان عاجز نمى‎شود و نمى‎ماند. و اگر در مشكل اخلاقى گیر كرد، خدایى كه داراى اسماى حسنى است و متصف به صفات عالیه، به یاد انسان خواهد بود. گره اخلاقى را هم مى‎گشاید و انسان را از آن مشكل رهایى مى‎بخشد. این بود كه فرمودند: این آیه را به یاد داشته باشید كه خدا فرمود: «فاذكرونى اذكركم.»

برگرفته از داستانها و حكایتهای حج، رحیم کارگر

اللّهمّ عرّفنی نفسک فانّک إن لم تعرّفنی نفسک لم أعرف رسولک اللّهمّ عرّفنی رسولک فانّک ان لم تعرّفنی رسولک لم اعرف حجّتک

حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح / ور نه طوفان حوادث ببرد بنیادت

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها