0

استان همیشه مطلوم

 
meraj_mojahed
meraj_mojahed
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 129

رشته جدید دانشگاه خلیج فارس در مقطع دکترا
یک شنبه 8 آبان 1390  4:38 PM

 

رشته جدید دانشگاه خلیج فارس در مقطع دکترا

رئیس دانشگاه خلیح فارس بوشهر از راه اندازی رشته شیمی آلی مقطع دکتری از ترم آینده تحصیلی در دانشگاه خلیج فارس‌ خلیج فارس خبر داد

 

به گزارش سوك رئیس دانشگاه خلیح فارس بوشهر از راه اندازی رشته شیمی آلی مقطع دکتری از ترم آینده تحصیلی در دانشگاه خلیج فارس‌ خلیج فارس خبر داد. 

حسن تاجیک اظهار داشت: هم اکنون پنج هزار و 500 دانشجو در 35 گرایش در مقطع کارشناسی ارشد و 25 رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی در دانشگاه خلیج فارس تحصیل می کنند.


وی افزود: هم ‌اکنون پنج هزار و 500 دانشجو و 170 نفر عضو هیئت علمی در دانشگاه خلیج فارس مشغول به تحصیل و کار علمی و تدریس هستند‌.


رئیس دانشگاه خلیج فارس گفت: علاوه بر فعالیت شش دانشکده مختلف، دانشکده نفت، گاز و پتروشیمی نیز با پایان یافتن عملیات اجرایی ساختمان در پایان ترم تحصیلی فعلی، فعال می ‌شود.


تاجیک اظهارداشت: دانشکده ادبیات و علوم انسانی شهرستان دشتی و دانشکده علوم و فنون دریایی نیز در دست اقدام داریم.


وی با اشاره به اخذ مجوز برای شش مرکز پژوهشی در شهرستان‌های استان بوشهر بیان کرد: اقدامات اولیه برای‌ را‌ه‌ اندازی برخی از این مراکز در شهرستانها صورت گرفته است.


رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر عنوان کرد: مرکز مطالعات و پژوهشهای خلیج فارس به پژوهشکده خلیج فارس ارتقا می‌یابد و در ذیل آن گردهمایی پژوهشی جدیدی با توجه به مصوبه اخیر هیئت دولت ایجاد می‌شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها