0

آلمان را بهتر بشناسیم

amir83610
amir83610
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 995

پاسخ به:آلمان را بهتر بشناسیم
چهارشنبه 4 آبان 1390  11:20 AM

"فستیوال دیوان شرق غرب وایمار" که من بنیان‌گذار آن هستم، با ایده‌ی گفت‌وگو میان دو جهان اسلام و مسیحیت تأسیس شد. فرانک والتر اشتاین مایر، وزیر خارجه‌ی آلمان، ریاست افتخاری آن را برعهده دارد. من حدود یک سال و نیم برای سازماندهی این فستیوال فعالیت کردم. این فستیوال از دو بخش تشکیل شده است. در بخش اول قرار است ارکستر شهر وایمار تحت سرپرستی رهبر ارکستر ایرانی در تخت جمشید، در آرامگاه حافظ، در شیراز و در تهران برنامه‌هایی اجرا کند.

فرانک والتر اشتاین مایر، وزیر خارجه آلمان ریاست افتخاری "فستیوال دیوان شرق- غرب وایمار"به سرپرستی دکتر گالاس را برعهده دارد

بخش دوم این فستیوال شامل برنامه‌ی هنرمندان ایرانی‌ست که به وایمار سفر و در این شهر و شهرهای دیگر برنامه اجرا می‌کنند. بخش اول برنامه را ما برای تاریخ ۱۵ تا ۲۰ ژوئن تدارک دیده بودیم ولی به دلیل مصادف شدن آن با انتخابات ریاست جمهوری در ایران، همکاران ایرانی با ابراز تأسف این برنامه را موکول به تاریخ دیگری کردند. اما ما موازی با این برنامه، سفر دیگری را برنامه ریزی کرده‌ایم که با وجود به تعویق افتادن برنامه‌ی اجرای کنسرت، به اجرا در خواهد آمد. از سوی شهردار شیراز این قول به ما داده شده که برنامه‌ی کنسرتی از سوی گروه‌های نوازندگان ایرانی در آرامگاه حافظ به اجرا درآید. همزمان میان دو شهر وایمار و شیراز ما پیوند همکاری فرهنگی منعقد کرده‌ایم. آنته هاینه‌برگ، یکی از هنرپیشگان سینما و تلویزیون آلمان همراه این گروه به شیراز سفر می‌کند و در کنار یکی از همکاران ایرانی اشعار حافظ را به آلمانی و فارسی در کنار مقبره‌ی این شاعر اجرا خواهند کرد. این برنامه جایگزین کوچکی برای برنامه گروه موسیقی وایمار است که در ایران به اجرا در خواهد آمد.

چه تعداد همراه این گروه خواهند بود؟

متأسفانه با محدود شدن برنامه ما فقط ۳۵ نفر را با خود به همراه می‌بریم. اما گروهی از شبکه تلویزیونی "بایریشر روند فونک" این گروه را همراهی خواهد کرد.

شما در ایران از چه شهرهای دیگری بازدید خواهید کرد؟

در برنامه‌ی سفر ما در ابتدا تهران قرار دارد. قصد من این است که گذشته و حال این شهر را به اعضاء گروه نشان دهم. از جمله در شمال تهران در باغ سعدآباد از قصر رضا شاه دیدن می کنیم. بعد از آن به شهر ری سفر می‌کنیم و از امامزاده‌ی آنجا دیدن خواهیم کرد. برای من مهم است که نشان دهم زندگی مذهبی مردم و اعتقاد به گونه‌ای که ما در غرب داریم، در ایران طور دیگری عملی می‌شود. به همین دلیل این بخش برنامه برای من مهم است. بعد به اصفهان می رویم. خواست ما این است که نشان دهیم ایران فقط آن چیزی نیست که در رسانه‌های غربی نمایش داده می‌شود. به همین جهت ما می‌خواهیم با نمایندگان ارامنه در جلفا دیدن کنیم. من حتی اسقف این کلیسا را می‌شناسم. ما در آنجا با او دیدار و گفت‌وگو می‌کنیم. طبق برنامه‌ی ما، سفر با اتوبوس به یزد و نائین و سپس شیراز ادامه خواهد یافت. از تخت جمشید و پاسارگاد، شهرهای دوره‌ی هخامنشیان، و همچنین شهرهای دوره‌ی ساسانی مثل فیروزآباد و غیره دیدن خواهیم کرد.

همکاری با مسئولین ایرانی چطور است؟ آیا شما برنامه‌ی سفر را به تنهایی سازماندهی می‌کنید یا در این مورد همکاری مشترک وجود دارد؟

تمام برنامه توسط خود ما در اینجا برنامه ریزی شده است اما همانطور که گفتم من در ارتباط خوبی با دفتر مسافرتی در دوسلدورف و شیراز هستم که در این مورد به ما کمک می‌کند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها