0

آلمان را بهتر بشناسیم

amir83610
amir83610
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 995

پاسخ به:آلمان را بهتر بشناسیم
چهارشنبه 4 آبان 1390  11:18 AM

رودهای مهم:

راین (۸۶۵ کیلومتر)، الب (۷۰۰ کیلومتر)، دانوب (۶۴۷ کیلومتر)، ماین (۵۴۲ کیلومتر)، وزر (۴۴۰ کیلومتر)

* بلندترین کوه:

تسوگ اشپیتزه (۲۹۶۲ متر)

* کشورهای همسایه:

بلژیک، دانمارک، فرانسه، لوکزامبورگ، هلند، اتریش، لهستان، سوئیس، جمهوری چک

* جمعیت (۲۰۰۷):

۸۲/۵ میلیون

* پایتخت:

برلین

* نوع دولت:

دولت فدرال دموکراتیک پارلمانی

* تقسیم‌بندی کشوری:

۱۶ ایالت

* منطقه‌ی زمانی:

اروپای مرکزی: UTC+1، در تابستانها UTC+2

* پول رایج:

یورو € = ۱۰۰ سنت

* درآمد ناخالص ملی (۲۰۰۶):

۲۲۵۱/۱۷ میلیارد یورو

* ولتاژ شبکه‌ی برق:

۲۳۰ ولت، ۵۰ هرتس

* کد بین‌المللی اتوموبیل:

برخی دانستنی‌های ضروری برای سفر به آلمان

پول رایج در آلمان چیست؟ اجازه دارم در هنگام ورود به آلمان چند بسته سیگار با خود همراه داشته باشم؟ امکانهای پزشکی در آلمان چگونه‌اند؟ بخش آن لاین دویچه وله (DW-WORLD) پرسشهایی از این دست را برای شما گردآوری کرده و به آنها پاسخ گفته است.

مارک، پول قدیم، که جایش را به یورو داده است

1. پول رایج: از اول ژانویه‌ی ژانویه ۲۰۰۲ مارک، پول قدیم، که جایش را به یورو داده است در آلمان و ۱۱ کشور دیگر عضو اتحادیه‌ی اروپا سکه‌ها و اسکناسهای یورو(Euro) به گردش درآمده‌اند. یورو از سال ۱۹۹۹ حکم ارز رسمی را یافته است. هر یورو ۱۰۰ سنت است.

2. با مارک‌های قدیم خود چه کنم؟ شعبه‌های بانک فدرال آلمان (Deutsche Bundesbank) مارکهای قدیمِ را، که اکنون به عنوان پول رایج از اعتبار افتاده‌اند، به رایگان به یورو تبدیل می‌کنند. محل و ساعات کار آنها را می‌توانید در اینترنت بیابید.

3. در کجا می‌توانم پول تعویض (چنج) کنم؟ در بانکها، صندوقهای پس‌اندازشهری (Sparkassen)، شعبه‌های پست و در صرافخانه‌ها. در هر ساعتی که بخواهید می‌توانید از خودپردازها با استفاده از کارت EC یا کارتهای اعتباری بین‌المللی پول نقد دریافت کنید. در آلمان همه‌ی کارتهای اعتباری رایج پذیرفته می‌شوند.

4. در هنگام ورود به آلمان مجازم چه چیزهایی با خود وارد کنم؟ در صورت ورود به آلمان از کشوری که عضو اتحادیه‌ی اروپا نیست، همراه داشتن اقلام زیر مجاز است:

الف. دخانیات (فرد واردکننده باید دست کم ۱۷ ساله باشد): ۲۰۰ نخ سیگارت یا ۱۰۰ سیگاریلو (برگ نازک) یا ۵۰ سیگار برگ یا ۲۵۰ گرم تنباکو.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها