0

اخبار ادبي و هنري 3 آبان

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

اخبار ادبي و هنري 3 آبان
سه شنبه 3 آبان 1390  11:02 PM

افشاگري مجري شبكه «من و تو»
آزاده حسيني مجري اتاق خبر شبكه «من و تو» درباره واقعيات اين شبكه دست به افشاگري زد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، آزاده حسيني از مجريان «اتاق خبر» شبكه «من و تو» اخيرا در فرندفيد، از برنامه هاي اين شبكه كه به صورت تقليدي و با بودجه اي مشكوك به شدت انتقاد كرده و نوشته است: شبكه «من و تو» توسط باندي كه سياست هاي پهلوي ها را به اجرا مي گذارند، اداره مي شود.
اين مجري كه از فعاليت در اين شبكه سرخورده شده است، تاكيد كرد: جدي كم آورده ام و مي خواهم به ايران برگردم.
قطع كمك هاي مالي دليل سركشي خواننده ميهمان بهاييان
قطع كمك هاي مالي و هدايا كه در زمان شهردار كارگزاران تهران صورت مي گرفت، از دلايل رفتارهاي ضدانقلابي شجريان دانسته مي شود. به گزارش خبرنگار كيهان، محمدرضا شجريان كه اخيرا در لندن با اهالي بهايي شبكه من و تو و بي بي سي در قاب عكس يادگاري قرار گرفت، در زمان يكي از شهرداران تهران كمك هاي مالي دريافت مي كرده است كه اين كمك ها چند سالي است قطع شده است و گويا اين اتفاق باعث كينه شديد استاد(!) به نظام شده است.
شجريان ملقب به سياووش چندي پيش با اهالي بهايي من و تو و بي بي سي ديدار كرد و در كنار آوازخوان و رقاصه فاسد فائقه آتشين، عكس يادگاري گرفت.
اليور استون در حمايت از قيام وال استريت:
پولدارها دست از تكبرشان بردارند
«اليور استون» كارگردان برنده اسكار، ضمن اعلام حمايت از قيام «وال استريت»، گفت: نتايج بسيار خوبي از اين قيام ها به دست خواهد آمد ولي بايد بدانيم كه اينجا مصر نيست، اين بچه ها (تظاهركنندگان) بايد بدانند كه راه زيادي در پيش دارند.
به گزارش فارس به نقل از شبكه تلويزيوني فاكس نيوز، «اليور استون»، فيلمساز برنده اسكار و يكي از منتقدان سياست هاي جنگ طلبانه آمريكا از قيام مردمي «وال استريت»، اعلام حمايت كرد و گفت: «جيمي ديمون» (از بانكداران بزرگ آمريكا) بايد حداقل سه هفته را بي خانمان در كنار پارك ها زندگي كند و بفهمد كه زندگي روي ديگري هم دارد، اين افراد بايد دست از تكبرشان بردارند.
استون گفت: كل اين سيستم (سيستم سرمايه داري) مغشوش و نابسامان است، در اين كشور تفكر بانكداري تنها بر اين مبناست كه همه منافع صرفا در راستاي سودرساني به بانك هاست و اين با قوانين قديمي آمريكا در تضاد آشكار است. وي افزود: اگر پدرانمان امروز زنده بودند، از وضعيت نابسامان آمريكا شگفت زده مي شدند.
وي در جواب به اين سوال كه درباره قيام «وال استريت» چه عقيده اي دارد گفت: من آنها را مي ستايم، من آن چيزي كه آنها به خاطرش برخاسته اند را عاشقانه دوست دارم، به نظر من نتايج بسيار خوبي از اين قيام ها به دست خواهد آمد ولي بايد بدانيم كه اينجا مصر نيست، اين بچه ها (تظاهركنندگان) بايد بدانند كه راه زيادي در پيش دارند.
وي در ادامه گفت: زماني كه با خود مي انديشم كه قيام وال استريت ممكن است به عوض شدن برخي از روسا و سياستمداران بيانجامد با خودم فكر مي كنم كه اين اعتراضات بايد به جاي نيويورك در واشنگتن متمركز شوند تا تاثير واقعي خود را بر قوانين دولت در بخش اقتصاد بگذارند.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها