تيم فوتبال بارسلونا، امشب در ادامه ديدارهاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان باشگاههاي اروپا، ميزبان تيم «ويکتوريا پلژن» جمهوري چك است.
تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا به عنوان مدافع عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا در حالي در ورزشگاه نيوکمپ مقابل ويکتوريا پلژن به ميدان ميرود که آمار نسبتا قابل قبولي مقابل حريفان چک داشته است.
بارسلونا از هشت ديداري که تا به حال با نمايندگان جمهوري چک برگزار کرده، پنج بازي را برده، يکي را مساوي کرده و در دو ديدار شکست خورده است.ديگر ديدار مهم امشب را تيمهاي مارسي فرانسه و آرسنال انگلستان در ورزشگاه «ولودروم» برگزار ميکنند. مارسي و آرسنال هر دو در رقابتهاي باشگاهي کشور خود، نتايج ضعيفي کسب کردهاند و کسب نتيجه در اين ديدار به بهبود شرايط آنها كمك ميكند.
مردان «ديديه دشان» که در ديدار مقابل دورتموند آلمان به برتري 3 بر صفر رسيدند، اكنون در صدر جدول قرار دارند و اين در حالي است که «آرسن ونگر» به همراه تيمش با چهار امتياز در رده دوم ايستاده است.
مسي: ثابت ميکنم كه از پله برترم
ستاره 24 ساله تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: با فيلمي که براي پله ميفرستم، ثابت ميکنم كه برتر از او هستم.
يکي از موضوعاتي که در دو، سه سال گذشته همواره باعث ناراحتي و دلآزردگي ليونل مسي، بهترين بازيکن اروپا و جهان شده است، فقدان صراحت بيان از سوي سلطان پله، اسطوره فوتبال برزيل و دنياست.
مسي، معتقد است: پله خود را برترين بازيکن تاريخ جهان ميداند، از اين رو قابليتهاي فني وي را کمارزش جلوه ميدهد.
بازيکن آرژانتيني تيم بارسلونا اسپانيا، گفت: اين نکته که پله خود را برتر از همه ميداند، چيزي عجيب نيست. او همين باور را در زمان بازي ديگو مارادونا داشت. اکنون نيز در قبال من دارد. او حتي ميگويد، نميتواند در اين باره درست قضاوت کند. اما من يک توصيه براي قضاوت درست او دارم. اين که برايش يک فيلم بفرستم تا مشخص شود آيا از او برتر بودهام يا نه.
وي افزود: در اين فيلم مستند، سعي ميکنم از زواياي گوناگون مقايسههايي انجام دهم تا او راحتتر قضاوت کند.
واكنش دلبوسکه به اظهارات مسئولان رئال
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا در واکنش به اظهارات اخير مقامات رئال مادريد گفت: برخي جهل خود را ملاک قضاوت قرار دادهاند.
ويسنته دلبوسکه، ماجراي اخراج يا جدايي خود از رئال مادريد را ماجرايي کهنه توصيف کرد و گفت: چه فايدهاي دارد از اتفاقي حرف بزنيم که خيلي وقت است، تمام شده و در خاطرات من جايي ندارد، آيا به ياد داريد که در اين مدت حرفي از اين ماجرا زده باشم؟ حالا برخي آقايان در رئال مادريد پيدا شدهاند و دوست دارند نبش قبر کنند.
كلوزه در پي شكستن ركورد گلزني رونالدو
مهاجم مليپوش لاتزيو گفت كه همه تلاشش اين است كه ركورد گلزني رونالدو در رقابتهاي جام جهاني را بشكند.
ميروسلاو كلوزه، مهاجم آلماني تيم لاتزيو، پس از پيوستن به اين تيم نمايش خوبي از خود به جا گذاشته است.وي در فصل جديد سري A در شش بازي ـ كه براي لاتزيو به ميدان رفته چهار گل به ثمر رسانده است و بهترين گلزن اين تيم به شمار ميآيد. اين مهاجم گلزن آلماني در شهرآورد رم گل پيروزي تيمش را در دقيقه 90 به ثمر رساند و خود را محبوب هواداران تيمش كرد.
مهاجم سابق بايرن مونيخ كه پيش از اين علاقه خود را براي همراهي تيم ملي آلمان در جام جهاني 2014 برزيل ابراز داشت، در سخناني كه مجله كيكر آلمان منتشر كرد، گفت: اگر در لاتزيو همه چيز طبق برنامههايم پيش برود، تا سال 2014 در اين تيم خواهم ماند. هدفم شركت كردن در جام جهاني و شكست ركورد رونالدو در اين رقابتها است.كلوزه 33 ساله 14 گل در رقابتهاي جام جهاني
به ثمر رسانده و فقط يك گل با ركورد رونالدو (15 گل) فاصله دارد.
عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)