0

اخبار دنياي كامپيوتر

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:اخبار دنياي كامپيوتر
سه شنبه 4 مهر 1391  10:55 AM

هك روزانه 15 سايت در ايران

معاون تشخیص و پیشگیری از جرایم پلیس فضاي توليد و تبادل اطلاعات نيروي انتظامي از هك روزانه 15 سايت در ايران خبر داد.
 
سرگرد علي نيك‌نفس در گفت و گو با ايسنا، در مورد ميانگين هك سايت‌هاي ايران گفت: به طور ميانگين سايت‌هاي ايراني با دامنه اينترنتي (ir.) روزانه 15 سايت هك مي‌شود كه عمدتا سايت‌هاي مهمي نبوده‌اند.
 
وي با بيان اينكه درصد هك و نفوذ به سايت‌هاي حساس و مهم بسيار كم است، چرا كه طبيعتا سطح امنيتي اين سايت‌ها به نسبت ديگر سايت‌هاي غيرحساس بيشتر است گفت: هك‌شدن يك سايت مهم در فواصلي، آسيب‌هاي زيادي وارد مي‌كند زيرا اين‌گونه سايت‌ها اطلاعات سازماني و مردمي زيادي در خود دارند و نفوذ در اين گونه سايت‌ها موجب بروز خسارت مي‌شود.
 
نيك‌نفس درباره فعاليت هكرها در ايران گفت: هك از نظر پليس جرم محسوب شده و طبيعتا پليس با مجرمان ارتباطي نخواهد داشت.
 
وي با بيان اينكه برخي هكرها با نفوذ به سيستم‌ شركت‌ها يا سازمان‌ها، اقدام به شناسايي نقاط ضعف ايمني اين سايت‌ها مي‌كنند، گفت: اين هكرها موضوع را به دستگاه‌ها گزارش داده و بعضا توسط خود دستگاه به عنوان كارشناس امنيتي استخدام مي‌شوند كه اين موضوع موجب تهديدات مضاعف و افزايش خطرات مي‌شود كه توصيه ما، عدم استفاده از مجرمان سايبري، بويژه در موضوعات امنيتي است.
 
معاون تشخیص و پیشگیری از جرایم پلیس فضاي توليد و تبادل اطلاعات نيروي انتظامي با بيان اينكه با بهره‌گيري از كارشناسان، در قالب مشاور امنيتي و كيفي‌سازي پليس فتا مي‌توان گام مهمي در راستاي پاكسازي فضاي مجازي برداشت خاطرنشان كرئد: تامين امنيت در فضاي مجازي موضوعي پيوسته است و موجود آسيب‌پذيري در يك سيستم مي‌تواند مخاطرات زيادي به همراه داشته باشد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

تشکرات از این پست
amz9924 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها