0

طرز تهیه خمیر دانمارکی

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه خمیر دانمارکی
یک شنبه 3 مرداد 1389  5:35 PM

طرز تهیه خمیر دانمارکی


مواد لازم برای تهیه مایه خمیر ترش :

 

 

خمیر ترش              1/4   پیمانه سرخالی
شکر                      1 قاشق سوپخوری
آب گرم                     1 پیمانه سرخالی

 

 

مواد لازم برای تهیه خمیر :

 

 

آرد     ( به میزانی که خمیر به دست نچسبد )
روغن صاف قنادی             1/2 و1 پیمانه
روغن مایع                       1/3   پیمانه
نمک                   1/8   قاشق چایخوری
جوهر لیمو              1/4   قاشق چایخوری
شیر                                1 پیمانه
شکر                            1/2   پیمانه
تخم مرغ                              2 عدد
تقویت کننده آرد             1 قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه تهیه مایع خمیر ترش :

 

 

خمیر ترش را با شکر و آب گرم با هم مخلوط کرده به مدت 4 الی 5 دقیقه در هوای گرم قرار داده تا پف کند .

 

 

طرز تهيه :

 

 

تخم مرغ ها و شکر را با چنگال بزنید ، جوهر لیمو را در شیر حل نموده اضافه   نمایید . نمک و روغن مایع را نیز اضافه کنید . مایع خمیر ترش را به این مواد اضافه نمایید . نمک و روغن مایع را نیز اضافه کنید . مایع خمیر ترش را به این مواد اضافه   کنید . تقویت کننده را با 2 پیمانه آرد مخلوط نموده و به مایع بالا اضافه نما ئید و مخلوط کنید سپس آنقدر آرد اضافه کرده و ورز بدهید تا خمیر بدست نچسبد و سبم شود . بعد خمیر را گلوله کرده بگذارید به مدت یک ربع در جای گرم بماند تا خمیر ور بیاید . بعد خمیر را امتحان کنید یعنی با دست از یک گوشه بکشید بعد ول کرده اگر به جای اولش بر نگشت خمیر عمل کرده و آماده برای باز شدن می باشد ، اگر به جای خود برگشت عمل نکرده و باید مجددا به خمیر استراحت دهید و در این فاصله در یک ظرف جداگانه عمل نکرده و باید مجدداً به خمیر استراحت دهید و در این فاصله در یک طرف جداگانه کمی آرد پاشیده روغن صاف را از الک مویی رد   نموده و به شکل توپ درآورید بعد روی آن کمی آرد پاشیده به صورت مستطیل فرم داده به طوریکه ضخامت هر طرف یک سانت باشد . از هر طرف ضربه زده و همینطور که در حال فرم دادن به روغن هستید ، به هر طرف روغن صاف آرد بزنید . طول و عرض روغن صاف حدود 5 در 15 سانت و قطر روغن صاف یک سانتیمتر می باشد . روی میز کار آرد پاشیده خمیر را با وردنه باز نموده بطوریکه وسط خمیر ضخیم تر باشد ولی اطراف آن نازکتر باشد . خمیر را آهسته وردنه کشیده بعد روغن صاف را وسط خمیر گذاشته خمیر را مثل بقچه بپیچید . سپس آردهای اضافی خمیر را با برس پاک نموده وردنه را آردی کنید . از طول خمیر را آرام آرام چند ضربه زده بعد بدون اینکه فشاری به خمیر بیاورید خمیر را کمی باز کرده بدین ترتیب روغن صاف از خمیر بیرون نمی زند . خمیر را دور وردنه بپیچید ، خمیر را پشت و رو کنید ، با وردنه خمیر را باز نموده ( اگر روی خمیر آرد اضافه دارد حتماً با برس پاک نمائید . ) سپس خمیر را از طول 4 لا کنید زیرش کمی آرد بپاشید ، رویش را بچوشانید تا 20 دقیقه بماند . البته این عمل باز کردن خمیر را باید 3 بار انجام دهید در تمام مراحل خمیر از طول باز می شود و از طول باز می شود و از طول چهادر لا می شود . در مرحله آخر بعد از چهار لا نمودن دیگر بیست دقیقه نمی ماند بلافاصله خمیر را باز نموده و به اشکال مختلف در آورید .

 

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها