پاسخ به:مطالب خواندنی ماه رمضان
چهارشنبه 20 مهر 1390 9:30 PM

دعای روز هفدهم
«اللهمّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الأعْمالِ و اقْـضِ لی فیهِ الحَوائِجَ و الآمالِ یا من لا یَحْتاجُ الى التّفْسیر و السؤالِ، یا عالِماً بما فی صُدورِ العالَمین صَلّ على محمّدٍ وآلهِ الطّاهِرین»
ای خدا مرا در ای روز به اعمال صالحه راهنمایی کن و حاجتها و آرزوهایم را بر آورده ساز ای کسی که نیازمند به شرح و سئوال بندگان نیستی, ای خدایی که ناگفته به حاجات و به افکار خلق آگاهی بر محمد و آل اطهار او درود فرست.
1 - «افضل الاعمال احمزها; بهترین اعمال مشکلترین آنهاست» (1)
2 - «افضل الاعمال ما اکرهت علیه نفسک; بهترین اعمال چیزی است که انجام آن برایت ناگوار است» (2)
3 - «افضل الاعمال ما ارید به وجه الله; بهترین اعمال عملی است که برای خدا باشد» (3)
4 - «افضل العمل ادومه و ان قل; بهترین اعمال آنست که دوام داشته باشد ولو کم باشد» (4)
1 - رستگاری: «فاما من تاب و آمن و عمل صالحا فعسی ان یکون من المفلحین؛ پس هر کس به درگاه خدا توبه کند و عمل صالح انجام دهد امید است از رستگاران باشد» (5)
2 - حیات طیبه: «من عمل صالحا من ذکر او انثی و هو مؤمن فلنحیینه حیاة طیبة؛ هر کس از مرد و زن کار نیکی به شرط ایمان به خدا انجام دهد، ما او را در زندگی سعادتمندانه زنده میگردانیم» (6)
3 - نشانه مؤمن: علی علیه السلام: «العمل شعار المؤمن; عمل شعار (نشانه) مؤمن است» (7)
پاورقی ها:
1- بحارالانوار، ج 7، ص 191.
2- همان، ج 78، ص 69.
3- غرر الحکم، ماده عمل
4- راهنمای تبلیغ، ج 7، جلسه 17.
5- قصص/ 67.
6- نحل/ 97.
7- غرر الحکم، ماده عمل.
اللّهمّ عرّفنی نفسک فانّک إن لم تعرّفنی نفسک لم أعرف رسولک اللّهمّ عرّفنی رسولک فانّک ان لم تعرّفنی رسولک لم اعرف حجّتک
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح / ور نه طوفان حوادث ببرد بنیادت