برایان تریسی
دوشنبه 11 مهر 1390 6:43 AM

برایان تریسی، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت بین المللی برایان تریسی، یک شرکت متخصص در آموزش و توسعه افراد و سازمان ها است.
زندگي نامه:
در جوانی در یک کشتی باربری کار پیدا کردم و رفتم تا دنیا را ببینم . به مدت هشت سال سفر کردم ، کار کردم ، کار کردم و باز هم سفر کردم تا اینکه نهایتا بیش از هشتاد کشور را در پنج قاره جهان دیدم .
وقتی دیگر نتوانستم کار یدی پیدا کنم به سراغ فروشندگی رفتم . از این خانه به آن خانه می رفتم و با درصد معینی که از فروش کالاها نصیبم می شد گذران زندگی می کردم . مدتها درگیر فروش اجناس مختلف بودم تا اینکه یک روز به اطرافم نگاه کردم و از خود پرسیدم : « چطور است که دیگران از من موفق ترند ؟ »
آن وقت دست به کاری زدم که زندگی مرا از این رو به آن رو کرد . به سراغ فروشندگان موفق رفتم و از آنها پرسیدم که چطور کار می کنند . آنها به من گفتند که چه کار می کنند و من هم به نصیحت هایشان عمل کردم و فروشم بالا رفت . نهایتا آنقدر پیشرفت کردم که تبدیل به یک مدیر فروش شدم . در کار مدیریت فروش هم از همان استراتژی پیروی کردم تا یاد گرفتم کسانی که د کار مدیریت فروش موفق هستند چه کار می کنند و آنوقت خودم هم همان کارها را انجام دادم .
این جریان یادگیری و به کار گیری آنچه یاد می گرفتم زندگی مرا دگرگون کرد . هنوز هم مبهوت هستم که این کار چقدر ساده و بدیهی است . فقط کافی است یاد بگیرید که افراد موفق چه کار می کنند و آن وقت خودت هم همان کارها را بکنی تا به همان نتایج برسی . واقعا چه ایده جالبی است .
مطلب خیلی ساده است . بعضی از افراد بهتر از دیگران عمل می کنند چون کارهای بخصوصی را به روش متفاوتی انجام می دهند . در واقع کارهای درست را با روش درست انجام می دهند ، بخصوص اینکه این افراد از وقتشان به نحوی بسیار بسیار بهتر از یک فرد عادی استفاده می کنند .
به خاطر تجربیات ناموفقی که در زندگی داشتم یک نوع احساس ضعف و عدم کارایی در من شکل گرفته بود . در این مخمصه ذهنی گرفتار شده بودم که فکر می کردم کسانی که بهتر از من عمل می کنند واقعا بهتر از من هستند . آنچه یاد گرفتم این بود که این فکر ضرورتا درست نیست . آنها فقط کارها را با روش دیگری انجام می دادند و از نظر منطقی آنچه را که آنها یاد گرفته بودند من نیز می توانستم یاد بگیرم .
این برای من در حکم یک مکاشفه بود و من از این کشف هم مبهوت بودم و هم هیجان زده . هنوز هم هستم . دریافتم که می توانم زندگی خود را تغییر دهم و می توانم تقریبا به هر هدفی که برای خودم تعیین کنم برسم به شرط آنکه ببینم کسانی که در آن زمینه موفق هستند چه می کنند و سپس خودم همان کارها را انجام دهم تا نهایتا به همان نتایجی که آنها به دست آورده اند برسم .
ظرف مدت یک سال پس از شروع کارم در زمینه فروش تبدیل به یک فروشنده طراز اول شدم . یکسال پس از آنکه وارد حوزه مدیریت شدم توانستم تبدیل به مدیر عاملی شوم که نودوپنج نفر نماینده فروش در شش کشور زیر دستش کار می کردند . در آن زمان بیست و پنج سال داشتم .
در طی سالها در بیست و دو حرفه مختلف کار کردم . چندین شرکت را تاسیس و راه اندازی کردم و از یک دانشگاه معتبر در رشته مدیریت بازرگانی مدرک گرفتم . همچنین توانستم زبانهای فرانسه ، آلمانی و اسپانیایی را یاد بگیرم و به عنوان سخنران ، مربی و مشاور با بیش از ۵۰۰ کمپانی همکاری کنم . در حال حاضر سالانه برای بیش از ۰۰۰ ۳۰۰ نفر سخنرانی می کنم و سمینارهایی برگزار می کنم که بیش از ۰۰۰ ۲۰ نفر شرکت کننده دارند .
در طول سوابق حرفه ای خود یک حقیقت ساده را دریافتم . کلید دست یابی به موفقیت بزرگ ، پیروزی ، احترام ، مقام و خوشبختی در زندگی این است که بتوانی ذهنت را تمام و کمال روی مهمترین کار یا هدفی که داری متمرکز کنی ، آن را درست انجام دهی و تا آنرا به اتمام نرسانده ای دست از کار نکشی .
سه شعار خاص
من سه شعار خاص دارم:
هر چه سریعتر دست به کار شو ، انجامش بده ، و هرگز تسلیم نشو.

چگونه میتوان به موفقیت رسید ؟
مهمترین مهارت در راه رسیدن به موفقیت توانایی تعیین اهداف کاملا شفاف و تعریف شده و سپس طرح برنامه های بسیار دقیق برای جامه عمل پوشاندن به آن اهداف است .
توانایی شما در اینکه تصمیم بگیرید دقیقا چه میخواهید بعد خواسته هایتان را بنویسید, ضرب العجل تعیین کنید , نقشه رسیدن به اهداف تان را بکشید و هر روز روی نقشه تان کار کنید همه و همه شما را در رسیدن به موفقیت های چشمگیر در تمام آحاد زندگی یاری می رساند .
در عین حال , لازم است که به طور مداوم به یادگیری و توسعه مهارت ها و توانمندیهای جدید بپردازیم . ما در عصر اطلاعات زندگی می کنیم . دانش و مهارت , راهگشای آینده هستند . به محض اینکه متوجه شدید که خواهان چه چیزی هستید و آموختید که برای دست یافتن به آرزوی های خود لازم است چه نکات دیگری بیاموزید , لازم است که پافشاری بیشتری به خرج بدهید و این خود یکی از شاخص های مهم در رسیدن به موفقیت های بسیار بزرگ است . به دنبال دست و پنجه نرم کردن با ناملایمات , رویارویی با یاس و ناامیدی و سکندری خوردن های فراوان است که به موفقیت های چشمگیری دست خواهید یافت .
تنها کسانی که پافشاری می کنند و پافشاری می کنند و پافشاری می کنند به قله های رفیع موفقیت می رسند .
گفتار ها
برای آنکه کار جدیدی را شروع کنید ، باید کار قدیمی تری را تمام کنید و یا دیگر آن را ادامه ندهید . لازمه وارد شدن ، خارج شدن است . لازمه برداشتن ، گذاشتن است.
افراد موفق کسانی هستند که آماده اند تا لذت های کوتاه مدت را به تعویق بیاندازند و با کار و تلاش نتایج بسیار ارزشمندی را در آینده به دست آورند . به عکس ، افراد ناموفق بیشتر به خوشی ها و لذت های کوتاه مدت و آنی فکر می کنند و به آینده خود بسیار کم توجه اند.
یک انسان معمولی اگر بتواند این عادت را در خود ایجاد کند که کارهای خود را به طور واضح اولویت بندی کند و کارهای مهم را سریعا انجام دهد می تواند از یک نابغه که زیاد حرف می زند و نقشه های عالی می کشد اما کمتر کاری را به انجام می رساند پیشی بگیرد.
یک روش عالی برای موفقیت در کار این است : افکارتان را روی کاغذ بیاورید.
مشکلات ما را متوقف نمی کنند بلکه به ما آموزش می دهند .
اگر دو کار مهم را پیش رو دارید ، اول کاری را که بزرگ تر ، سخت تر و مهم تر است انجام بدهید . خود را موظف کنید که بلافاصله دست به کار شوید و آنقدر مداومت به خرج دهید تا کار را به اتمام برسانید ، پیش از آنکه دست به انجام کار دیگری بزنید
میزان انرژی و عادات خواب و خوراک خود را دقیقا بررسی کنید . برای بالا بردن سطح انرژی و تندرستی خود مصمم شوید و به پرسش های زیر پاسخ دهید :
کدام یک از فعالیت های جسمی خود را بیشتر کنم ؟
کدام یک از فعالیتهای جسمی خود را باید کمتر کنم ؟
Brian Tracy مشاور و روانشناس بزرگ و یکی از معتبرترین مراجع صاحب نظر جهان در زمینهی موفقیت و پیشرفت بشر میباشد. وی یکی از موفق ترین مشاوران تجارت در ایالات متحده و یکی از مشهورترین سخنرانان حرفه ای در جهان به شمار می رود . برایان تریسی حدود سی کتاب نوشته که تعدادی از آنها به 12 زبان ترجمه شده است .
برنامه های آموزشی سمعی و بصری وی در سراسر جهان برای آموزش مدیران ، فروشندگان ، موفقیت شخصی و مدیریت زمان استفاده می شود .علاوه بر آن ، وی به 8 کشور در 5 قاره جهان مسافرت کرده و در آنجا کار کرده است
وی در رشته تجارت و مدیریت درجه دکترا دارد و تحصیلاتی نیز در زمینه تاریخ ، فلسفه ، علوم اقتصادی ، مذهب ، متافیزیک ، و روان شناسی دارا می باشد .
برایان روشی عالی برای تبدیل ایده ها و دیدگاه ها به استراتژی های عملی دارد که سریع عمل می کنند و زود نتیجه می دهند .
وی مدیر سازمان جهانی مشاوره و آموزش برایان تریسی است که در ساحل سولانا واقع در کالیفرنیا قرار دارد .
http://www.briantracy.com/