پاسخ به:اخبار ورزشی
دوشنبه 4 مهر 1390 9:42 AM
|
فركي:با اين بردها مغرور نميشويم سرمربي تيم فوتبال نفت تهران پس از چهارمين برد پياپي گفت: با اين پيروزي ها مغرور نمي شويم. |
![]() |
|
حسین فرکی پس از پیروزی 3 بر یک تیمش مقابل ملوان بندرانزلی گفت: شاهد دو نیمه متفاوت بودیم. مقابل تیمی بازی کردیم که بازیکنان خوب و تکنیکی داشت که قابل احترام بودند. وی ادامه داد: هر دو تیم به دنبال ارائه بازی زیبا بودند. در حالی مقابل ملوان به میدان رفتیم که این تیم دو بازی قبل خود را باخته بود اما ما با پیروزی در 3 دیدار قبلی پا به میدان گذاشتیم و امروز هم به دنبال 3 امتیاز این دیدار بودیم که میدانستیم به راحتی به دست نخواهد آمد. سرمربی نفت با اشاره به اینکه توپ و میدان در اختیار این تیم بود گفت: ملوان از ابتدای این دیدار بسته کار میکرد و به دنبال یک امتیاز بود و دل به ضد حملهها بسته بود. بین دو نیمه موارد لازم را به بازیکنان گوشزد کردیم و با توجه به اینکه مالکیت توپ و میدان در اختیار ما بود احساس کردم بازیکنان نگران هستند و به خوبی در فاز حمله شرکت نمیکنند. فرکی افزود: از دقیقه 55 به بعد تیم را هجومیتر و یک مهاجم اضافه کردیم و تغییر سیستم دادیم که خوشبختانه به 3 گل هم رسیدیم. روی اشتباه خط دفاعی گل خوردیم اما بلافاصله این گل را هم جبران کردیم و با 3 گلی که ایمان موسوی به ثمر رساند 3 امتیاز با ارزش برای ما به ارمغان آورد. وی تداوم این روند از سوی نفت تهران گفت: هنوز در ابتدای راه هستیم و امیدواریم در بازیهای بعد فوتبال زیباتری همراه با نتیجه ارائه کنیم. اعتقاد زیادی به این بازیکنان دارم و میدانم اگر چیزی که میخواهند انجام دهند میتوانند به راحتی به تیم ملی برسند. سرمربی نفت با اشاره به 4 پیروزی متوالی این تیم گفت: موضوعی که امروز و پیش از بازی من را نگران کرده بود این بود که بازیکنان ما دچار غرور نشوند. خوشحالم که این حالت را ندیدم و کاری را که از آنها خواسته بودم انجام دادند. نباید از این پیروزیها مغرور شویم. البته واقعیت این است که بازیکنان ما کار بزرگی انجام دادند اما به دنبال اهدافی هستیم که با منطقه همخوانی داشته باشد و راه موفقیت را پله پله طی کنیم. از شکستها ناامید و از بردها مغرور نمیشویم تا به حق واقعی خود برسیم. |