0

اخبار ورزشی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

پاسخ به:اخبار ورزشی
یک شنبه 3 مهر 1390  3:10 PM

ميليتو:همه ما از اخراج گاسپريني ناراحت شديم

ديگو ميليتو ستاره آرژانتيني اينتر در صحبتهايي اعلام کرد که برد تيمش در ديدار يکشنبه شب مقابل بولونيا به آنها کمک خواهد کرد تا در ديدار اين هفته شان در ليگ قهرمانان اروپا مقابل زسکا مسکو هم به پيروزي برسند.

اینتر یکشنبه شب توانست تا در ورزشگاه رتانو دلا آرا مقابل بولونیای 10 نفره به پیروزی برسد و در این بازی پاتزینی، میلیتو و لوسیو گلزنی کردند.

در پایان این دیدار، دیگو میلیتو به کانال اینتر گفت:« همه ما بسیار خوشحالیم و هیچ کسی به اندازه من خوشحال نیست؛ چرا که گل من به پیروزی تیممان کمک زیادی کرد. ما رابطه خیلی خوبی با جیان پیرو گاسپرینی، مربی سابق اینتر داشتیم و همه ما از اخراج او ناراحت شدیم. الان صحبتهای زیادی گفته و شنیده می شود که صحت ندارد.»

میلیتو ادامه داد:« رقابت بین من و پاتزینی؟ فکر می کنم ما می توانیم در کنار هم بازی کنیم ولی این سوالی است که باید از مربی جدیدمان، رانیری بپرسید. من سال گذشته زیاد خوش شانس بودم و در این سطح وقتی در اوج آمادگی نباشی، کاملا بارز و مشخص است. ولی الان احساس خوبی دارم. جدای از بازیهای اخیرمان، احساس خیلی خوبی دارم. پیروزی روز یکشنبه از نظر روانی برای ما خیلی خوب بود و ما اعتماد به نفسمان را بازیافته ایم و این بازی به ما کمک خواهد کرد تا نمایش فوق العاده ای را در مسکو و در لیگ قهرمانان اروپا به اجرا بگذاریم.»

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها