0

اخبار ورزشی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

پاسخ به:اخبار ورزشی
یک شنبه 3 مهر 1390  1:09 PM

مانچيني: در يک ديدار دشوار پيروز شديم

مانچو همچنين ماريو بالوتلي را که در اين ديدار به عنوان بازيکن ذخيره به ميدان رفت و يکي از دو گل تيمش را به ثمر رساند، مورد ستايش قرار داد.

روبرتو مانچینی، سرمربی منچسترسیتی، از پیروزی 2-0 تیمش مقابل اورتون اظهار خوشحالی کرد و آن را یک پیروزی بسیار دشوار توصیف کرد.

مانچو همچنین ماریو بالوتلی را که در این دیدار به عنوان بازیکن ذخیره به میدان رفت و یکی از دو گل تیمش را به ثمر رساند، مورد ستایش قرار داد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من از شیوه بازی تیم راضی هستم زیرا فکر می کنم مقابل یک تیم قدرتمند بازی خوبی به نمایش گذاشتیم.

ما در نیمه اول بدشانس بودیم اما در نیمه دوم بهتر شدیم. قبل از بازی می دانستیم که باید توپ را کنترل کنیم و تا آنجا که می توانیم به سمت دروازه آنها شوتزنی کنیم.

بازی دشواری بود زیرا اورتون در سراسر بازی دفاع کرد بنابراین برای ما رسیدن به گل کار آسانی نبود. ما شایسته این پیروزی بودیم و من از شاگردانم کاملا راضی هستم."

او همچنین در مورد بالوتلی گفت:" ماریو در چهار- پنج هفته اخیر بسیار خوب تمرین کرد. او شایسته بازی کردن است. او در سه- چهار دیدار اخیر بازی نکرد اما خیلی خوب کار کرد. او اعتراضی نکرد و تنها صبر کرد تا فرصت بازی کردن پیدا کند.  من از بازی او لذت بردم."
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها