0

اخبار ورزشی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

پاسخ به:اخبار ورزشی
یک شنبه 3 مهر 1390  1:07 PM

مويس: هاوارد وب تحت تاثير طرفداران سيتي بود

مويس معتقد است هاوارد وب که سابقه قضاوت در فينال چمپيونزليگ و جام جهاني را دارد، در اين ديدار تحت تاثير هواداران ميزان بود و گل ماريو بالوتلي را حاصل يک اشتباه داوري دانست.

دیوید مویس، سرمربی اورتون، پس از شکست 2-0 امروز تیمش مقابل چلسی، از داور دیدار، هاوارد وب، انتقاد کرد.

مویس معتقد است هاوارد وب که سابقه قضاوت در فینال چمپیونزلیگ و جام جهانی را دارد، در این دیدار تحت تاثیر هواداران میزان بود و گل ماریو بالوتلی را حاصل یک اشتباه داوری دانست.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم تماشاگران امروز روی تصمیمات داور تاثیر گذار بودند. داور تحت تاثیر جمعیت بود. شما همیشه امیدوارید داور تصمیات درستی بگیرد اما آنها امروز تصمیمات درستی نگرفتند. فکر نمی کنم آنها در لحظات مناسب بهترین تصمیم را گرفته باشند.

بسیار ناراحت شدم زیرا در چند صحنه مشابه، برای دو تیم تصمیمات متفاوتی گرفته شد. این واقعا ناامید کننده است."

او همچنین در مورد این دیدار و تیم حریف گفت:" فکر می کنم آنها واقعا تیم بااستعدادی دارند. آنها تیم فوق العاده ای هستند ومی توانند سبک بازی شان را دائما تغییر دهند. آنها تیم واقعا خوبی هستند. آنها یکی از مدعیان قهرمانی هستند. در این تردیدی ندارم."

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها