0

اخبار ورزشی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

پاسخ به:اخبار ورزشی
پنج شنبه 31 شهریور 1390  3:51 PM

بواس:

با نظر آبراموويچ جوانان در جام اتحاديه بازي ميکنند

سرمربي پرتغالي معتقد است اين رقابت ها مي تواند فرصت خوبي براي پيشرفت ستاره جوان تيمش باشد.

رومن آبراموویچ، مالک باشگاه چلسی، از آندره ویلاس بواس، سرمربی تیمش، خواست در دیدار امشب مقابل فولام در جام اتحادیه، از بازیکنان جوان تیمش استفاده کند.

سرمربی جوان پرتغالی در این مورد به خبرنگاران گفت:" این تصمیمی است که توسط مالک باشگاه گرفته شده است. او می خواهد بازیکنان جوان تیم پیشرفت کنند. اما از سوی دیگر، من مسئول تلاش برای فتح جام های مختلف هم هستم. فکر می کنم هر جامی پرستیژ خودش را دارد."

ویلاس بواس از آرسنال به عنوان الگویش در این زمینه نام برد و گفت:" این کاری است که توپچی ها چندین سال است انجام می دهند. البته می توان در این زمینه بحث کرد که آیا این مسئله برای بازیکنان جوان مفید است یا خیر. من فکر می کنم می تواند باشد. آرسنالی ها سال گذشته به فینال رسیدند و چندین حضور در نیمه نهایی را نیز تجربه کرده اند. این خیلی مهم است که بازیکنان جوان احساس حضور در یک رقابت را داشته باشند.

جام اتحادیه فرصتی برای ماست تا از بهترین بازیکنان جوان مان استفاده کنیم و به آنها فرصت بازی بدهیم. البته این روش خیلی هم تازه نیست و ما آن را در فصل گذشته هم تجربه کردیم.

ما می خواهیم به بازیکنان جوان فرصت بدهیم. این دیدار فرصت خوبی است زیرا فولام یک تیم لیگ برتری است و به ما نشان خواهد داد که در کجا قرار داریم."

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها