0

بارداری

 
sukhteh
sukhteh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 7880
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:بارداری
جمعه 25 شهریور 1390  10:12 PM

خطر مرگ با افزایش تعداد بچه‌

 

  

وقتی تعداد بچه‌های خانواده زیاد می‌شود، هم هزینه‌های زندگی کمرشکن می‌شود، هم عمر پدر و مادر کوتاه‌تر.

چند روز پیش بی. بی. سی گزارش داد یافته‌های اخیر محققان نشان می‌دهد هر چه تعداد بچه در خانواده بیشتر باشد، اوضاع سلامت پدر و مادر بدتر و عمرشان کوتاه‌تر می‌شود.این موضوع به خصوص برای مادرها جدی‌تر و حیاتی‌تر است، چون زحمت مادرها با بچه بیشتر، خیلی بیشتر می‌شود.

محققان آکادمی‌ علوم آمریکا مدارک به جا مانده از حدود 21 هزار زوج را در فاصله سال‌های 1860 تا 1965 در یوتا بررسی کردند. آنها متوجه شدند 1414 زن تنها به فاصله یک سال بعد از به دنیا آوردن آخرین فرزندشان فوت کرده‌اند و 918 نفر آنها وقتی که آخرین فرزندشان 5 ساله بوده، از دنیا رفته‌اند.

برای پدران‌ این تعداد به ترتیب 613 و1080 نفر بوده است.

‌این مسئله نشان می‌دهد بزرگ کردن تعداد زیادی بچه که متوسط آنها در ‌این خانواده‌ها 8 تا بوده، برای ‌این والدین بار سنگینی بوده و نتوانسته‌اند زیر آن خیلی دوام بیاورند.

منبع: همشهری

اللّهمّ عرّفنی نفسک فانّک إن لم تعرّفنی نفسک لم أعرف رسولک اللّهمّ عرّفنی رسولک فانّک ان لم تعرّفنی رسولک لم اعرف حجّتک

حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح / ور نه طوفان حوادث ببرد بنیادت

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها