پاسخ به:اشعار دفاع مقدس
جمعه 25 شهریور 1390 6:52 PM
بار الها...

بار الها! تو را سپاس می گویم که توانستم نا خالصی های باطنم را به خالصی تبدیل و در راه تو جهاد کنم خداوندا! نیتم را خالص گردان
به نام خدا ، او که تمام هستی از اوست. حیات دهنده تمام کائنات، کسی که ما یکی از ناچیز ترین مخلوقات او هستیم، مخلوقی که اگر خود را بشناسد به او خواهد رسید و اگر به خواب غفلت فرو رود در منجلاب پستی ها فرو خواهد رفت.
خدایا در زندگی هر چه از تو خواستم به من عطا فرمودی، حتی شهادت در راه خودت رااز من دریغ نکردی، چطور می توانم از شکر تو بر آیم؟
به نام خدایی که می پرستمش و از آن باطن قلبم دوستش دارم و ذره ذره وجودم برای رسیدن به وصالش بیتابانه انتظار می کشد.
بار الها! تو را شکر که بر ما منت نهادی و ما مبارزان راهت و جهادگران دینت و احیا گران اسلامت قرار دادی. الهی ! تو را شکر که ما را در بهترین زمان و در بهترین مکان و در بهترین ملت و با رهبری امامی بزرگوار قرار دادی و ما را از گمراهی نجات دادی و به راهی که هدایت کردی که مردانی بزگ در آن را قدم نهادند و کسانی جان خود را بر این راه گذاشتند که بهترین خلایق تو در روی زمین بودند.
بار الها! تو را شکر می گوییم برای نعمت های آشکار و پنهانت . بارالها تو را شکر می گوئیم که ما را جزء لشگرت قرار دادی و توطئه های آشکار و پنهان داخلی و خارجی را در نطفه خفه کردی و خائنان به اسلام را به امت مسلمان معرفی کردی.
خدا را شکر می کنم که عنایتی کرد تا به پیروی از رهبر عزیزم در صراط مستقیم حق قرار بگیرم. امیدوارم در آخرت در نزد امام حسین (ع) و شهدای راه حق و اسلام سر افکنده و سر به زیر نباشم و با شهدای کربلا محشور شوم و خداوند به فضل و رحمت خود با من رفتار نماید.
خدایا نتوانستم آنطور باشم که تو می خواستی و همیشه با تو باشم، اما می دانی که هرگز سینه ام خالی از لطف و یاد تو و مهر تو نبوده است. خدایا! تو را سپاس می گویم که توانستم این قفس و زندان دنیوی رابشکنم و به سوی تو بشتابم تا در طول تاریخ در مقابل فرزندم و فرزندان این آب و خاک رو سفید باشم.
خدایا روزی که پرده ها کنار خواهد رفت مرا پیش شهدا رسوا و سر افکنده و شرمنده مساز، آمین
منبع: فرهنگ نامه جبهه
اللّهمّ عرّفنی نفسک فانّک إن لم تعرّفنی نفسک لم أعرف رسولک اللّهمّ عرّفنی رسولک فانّک ان لم تعرّفنی رسولک لم اعرف حجّتک
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح / ور نه طوفان حوادث ببرد بنیادت