0

جعفري:مطمئن بودم استقلال راشكست مي‌دهيم

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

جعفري:مطمئن بودم استقلال راشكست مي‌دهيم
شنبه 19 شهریور 1390  4:33 PM

مدير عامل باشگاه تراکتورسازي پس از شکست استقلال گفت که پيش از بازي با آبي پوشان تهراني مطمئن بود تيمش پيروز ميدان خواهد بود. 

محمد حسين جعفري درباره پيروزي 3 بر دو تراکتورسازان برابر استقلال اظهار کرد: اين بازي هم مانند ساير بازي‌ها سه امتياز داشت که در برابر فشار طرفداران حريف پيروز شدن لطف خداوند بود و خدا را شکر مي‌کنيم که توانستيم با دست پر به تبريز باز گرديم.

وي در ادامه با بيان اين که ديدار تيم‌هاي استقلال و تراکتورسازي مصداق يک بازي جوانمردانه بود، خاطر نشان کرد: اين بازي چه در داخل و چه در خارج از آن بدون حاشيه برگزار شد و اميدوارم هر دو تيم در بازي‌هاي آينده خود نيز موفق باشند. از هفته قبل که درباره بازي صحبت مي‌کردم با اطمينان مي‌گفتم که استقلال را در تهران شکست مي‌دهيم و صدر نشين مي‌شويم. پيش از بازي درباره ميزان اختصاص صندلي هاي ورزشگاه آزادي به هواداران تيم تبريزي بحث‌هاي فراواني شده بود و از 10 درصد قانوني و 50 هزار هوادار عاشق تراکتورسازي در تهران صحبت شده بود.

جعفري در اين باره گفت: اين صحبت‌ها جنگ رسانه‌اي است که پيش از بازي‌ها مطرح مي‌شود، اما با تلاش يگان ويژه‌، مسئولان ورزشگاه و سازمان ليگ و خود استقلالي‌ها کارها به درستي انجام شد.

جعفري همچنين در مورد پيش‌بيني‌اش را از آينده تيم تراکتور سازي گفت: قلعه نويي تيم را خوب مديريت مي‌کند و بازيکنان هم خوب مي دانند نبايد به اين پيروزي دل ببندند و مغرور شوند چون درست از روزي که مغرور شويم باخت‌هاي ما شروع مي‌شود.

وي در پايان درباره توهين تماشاگران استقلال عليه برخي بازيکنان تراکتورسازي مانند سياوش اکبرپور گفت: اين مسايل هميشه در فوتبال بوده و هست و هواداران هم خواسته‌هايي دارند و براي پيروزي تيمشان جنگ رواني ايجاد مي‌کنند تا بازيکنان حريف را از کار بيندازند، در مجموع نبايد خيلي روي اين مسايل حساس شد.

منبع:www.varzesh3.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها