0

اخبار جهان

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

اخبار جهان
پنج شنبه 17 شهریور 1390  3:15 PM

بالوتلي در زندان!

ماريو بالوتلي مهاجم بد اخلاق و پر‌حاشيه تيم ملي ايتاليا اين بار در حرکتي نمادين به همراه چزاره پراندلي و جان‌لوئيجي بوفون، براي بازديد از زندانيان فلورانس وارد يکي از زندان‌هاي اين شهر شد. زماني‌ که سرمربي و کاپيتان تيم ملي ايتاليا براي بازديد از اين زندان در فلورانس برنامه‌ريزي کردند، بالوتلي نيز در اقدامي جالب توجه با آن‌ها همراه شد. پراندلي در اين خصوص گفت: «در ابتدا قرار بود من و بوفون براي بازديد برويم. زماني‌که ماريو نيز از موضوع آگاهي پيدا کرد، خواست تا در اين بازديد ما را همراهي کند. من نيز موافقت کردم تا او همراهمان بيايد.»

جريمه‌هاي سختگيرانه ماگات براي بازيکنانش

به نوشته روزنامه بيلد فليکس ماگات سرمربي ولفسبورگ براي بهبود شرايط تيمش جريمه‌هاي سختي را براي بازيکنان اين تيم در نظر گرفته است. ماگات پتريک هلمس مهاجم باشگاه را به دليل کم کاري در شکست 3 - صفر مقابل فرايبورگ به پرداخت 10 هزار يورو جريمه کرده است. جريمه‌هاي ماگات به اينجا ختم نمي‌شود‌. 100 يورو جريمه براي هر دقيقه تاخير در جلسات تمريني باشگاه، 250 يورو جريمه براي استفاده از هدفون در زمان حضور بازيکنان در اتوبوس. در زمين بازي اين جريمه‌ها حتي بيشتر هم مي‌شود، 1000 يورو جريمه براي پاس رو به عقب غير ضروري مدافع و 500 يورو جريمه براي مدافعي که به جاي دور کردن توپ کارهاي نمايشي غير ضروري با آن انجام دهد. اين سختگيري‌ها به دليل کسب نتايج ضعيف ولفسبورگ در چند بازي اخير و عملکرد ضعيف بازيکنان اين تيم از سوي ماگات در نظر گرفته شده است.

انقلاب عليه بارسلونا و رئال‌مادريد

رئيس باشگاه سويا گفت 18 باشگاه اسپانيا قصد دارند در اقدامي شبيه به انقلاب فرانسه عليه سلطه بارسلونا و رئال‌مادريد بر فوتبال اين کشور قيام کنند.‌ خوزه ماريا دل‌نيدو گفت اين باشگاه مي‌خواهند روز پنج‌شنبه براي پايان دادن به سلطه بارسلونا و رئال‌مادريد نشستي اعتراضي برگزار کنند‌. اعتراض اين باشگاه‌ها به مبلغي است که بابت حق پخش تلويزيوني مسابقه‌ها به دو باشگاه برتر اسپانيا تعلق مي‌گيرد. دل‌نيدو که اين جلسه را همانند انقلاب فرانسه مي‌داند، گفت‌: «انقلاب فرانسه نيز کم کم و با حضور ولتر و روسو آغاز شد و سرانجام با سرنگوني شاه فرانسه به پايان رسيد‌. تصميم ما قاطعانه است و مي‌خواهيم به وضعيت کنوني تقسيم پول پايان دهيم‌. نمي‌توانيم اجازه دهيم دو باشگاه بارسلونا و مادريد که باشگاه‌هاي قدرتمند کشور هستند با گرفتن بيشترين مبلغ پول به ساير باشگاه‌ها لطمه وارد کنند.»

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها