اخبار جهان ورزش
دوشنبه 14 شهریور 1390 12:25 AM
ستاره پرتغالي رئالمادريد بر اين باور است که مسي در حال حاضر از هر لحاظ برترين است. کريستيانو رونالدو کاپيتان تيم ملي پرتغال با اين که همواره ميخواهد بهترين بازيکن جهان باشد و کسي به گرد پاي او نرسد، اما روز گذشته در گفتوگويي با سايت يوفا اعتراف کرد که ليونل مسي در حال حاضر بهترين بازيکن فوتبال جهان است. رونالدو با بيان اين که «او در حال حاضر بهترين است» گفت: «او شخصيت خودش را دارد، من هم شخصيت خودم را. همه چيز ما با هم متفاوت است. او سبک بازي خودش را دارد. من هم مانند او در باشگاه بزرگي بازي ميکنم. طبيعتا آرزو ميکردم که اين جايزه را من به دست ميآوردم، اما فقط يک نفر ميتواند آن را به دست آورد و آن هم مسي بود و به او تبريک گفتم. او در حال حاضر بهترين در جهان است.»
تيم ملي جمهوري چک در مرحله گروهي مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا در زمين اسکاتلند به نتيجه تساوي رسيد. چک در گروه نهم مقدماتي يورو 2012 در زمين اسکاتلند با تساوي 2 - 2 به کار خود پايان داد. تيم اسکاتلند ابتدا با گل «کني ميلر» از ميهمان خود پيش افتاد اما «ياروسلاو پلاسيل» گل تساوي را به ثمر رساند. «دارن فلچر» اسکاتلند را در دقيقه 82 پيش انداخت و در حالي که بازي در وقتهاي اضافه پيگيري ميشد، «دني ويلسون» بر روي «يان رزک» مرتکب خطاي پنالتي شد و «مايکل کادلچ» گل تساوي را از روي نقطه پنالتي وارد دروازه اسکاتلند کرد. اسکاتلنديها که با اين تساوي خانگي تقريبا شانس صعود به مرحله پاياني را از دست دادهاند معتقد بودند که «رزک» در محوطه جريمه اين تيم شيرجه زده و داور را فريفته است.
عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)