0

ابراهيمي: 3 هدف مهم در باشگاه ذوب‌آهن دارم

salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6597

یک شنبه 13 شهریور 1390  5:29 AM

هيچ رشته‌اي در سايه فوتبال قرار نمي‌گيرد؛

خبرگزاری فارس: مديرعامل جديد باشگاه ذوب‌آهن گفت: 3 هدف عمده در باشگاه را پيگيري مي‌كنم.

خبرگزاری فارس: ابراهيمي: 3 هدف مهم در باشگاه ذوب‌آهن دارم

به گزارش خبرگزاري فارس، خسرو ابراهيمي در مراسم معارفه خود به عنوان مديرعامل جديد باشگاه ذوب‌آهن كه با حضور مسئولان و معاونين كارخانه ذوب‌آهن در باشگاه برگزار شد، اظهار داشت: آنچه مسلم است اين كه نام ذوب آهن در تاريخ ورزش كشور حك شده است. ذوب آهن جبهه اول صنعت در كشور است و در ورزش نيز سرمايه‌گذاري جدي داشته است. معقول نيست كه در اذهان عمومي تفكر منفي نسبت به ورزش قهرماني در باشگاه ذوب‌آهن بوجود بيايد. بدون شك يك بحران ساده باعث نمي‌شود كه رشته‌هاي مختلف ورزشي را در اين باشگاه حذف كنيم. ما قصد انحلال يا حذف هيچ رشته ورزشي را نداريم.

وي افزود: حتي قصد داريم رشته‌هاي انفرادي و مدال‌آور را نيز به رشته‌هاي باشگاه اضافه كنيم و در اين بخش سرمايه‌گذاري انجام دهيم. ما مديريت علمي را پيش خواهيم برد و فردگرا نخواهيم بود. به گذشته كاري نداريم و در مورد حال و آينده صحبت مي‌كنيم و برنامه‌ريزي مي‌كنيم.

ابراهيمي تاكيد كرد: تلاش خواهيم كرد تا باشگاه ذوب‌آهن مستقل از كارخانه اداره شود و 3 هدف عمده را در باشگاه پيگيري مي‌كنم. هدف اول شفاف‌سازي در قراردادها مسائل اداري مالي و بازرگاني و روشن كردن وضع موجود. دوم ادامه مسير با قدرت بيشتر و سوم توجه به ورزش قهرماني و تكريم ارباب‌ رجوع. ما نگاه ملي و ويژه‌اي به ورزش قهرماني نيز داريم ضمن اينكه مي‌خواهيم بازيكن‌ساز باشيم تا بتوانيم قهرمان ملي به ورزش معرفي كنيم و خودمان نيز از اين قهرمانان استفاده كنيم.

ابراهيمي با اشاره به رشته فوتبال گفت: مسيري كه در فوتبال طي شده است را نيز با قاطعيت ادامه خواهيم داد تا به قهرماني و موفقيت برسيم اما هيچ رشته‌اي در سايه فوتبال نخواهد بود و ذوب‌آهن سكاندار ورزش اين آب و خاك خواهد شد.

یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها