0

مستند «من و کودک من» روي آنتن شبکه دو مي‌رود

salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6597

یک شنبه 13 شهریور 1390  5:20 AM

درباره اختلالات ذهنی و رفتاری کودکان؛

خبرگزاری فارس: نیمی از تصویربرداری مجموعه مستند «من و کودک من» درباره اختلالات ذهنی و رفتاری کودکان، به تهیه کنندگی و کارگردانی عباس امینی به پایان رسید.

خبرگزاری فارس: مستند «من و کودک من» روي آنتن شبکه دو مي‌رود

«عباس امینی» در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس با بیان این که «من و کودک من» به اختلالات ذهنی و رفتاری کودکان می‌پردازد، گفت: در این مستند بیماری‌هایی مانند بیش فعالی یا عدم تمرکز که در میان کودکان بسیاری شایع است اما از سوی خانواده‌ها به درستی شناخته نشده، معرفی می‌شود.
وی ادامه داد: بخش‌هایی از این برنامه انیمیشن و بخش‌هایی به صورت گفت‌‌و‌گو با متخصصان و روان‌پزشکان است که راه‌های درمان این گونه بیماری‌ها را به خانواده‌ها ارائه می‌دهند.
«من و کودک من» در قالب ۱۳ قسمت ۳۰ دقیقه‌ای و به سفارش گروه مستند شبکه دوم سیما ساخته می‌شود. این مستند به صورت «اچ دی"»تصویربرداری و همزمان تدوین می‌شود.
به گفته عباس امینی، مجموعه مستند «من و کودک من» تا مهرماه سال جاری آماده پخش خواهد شد.
عوامل تهیه این مستند عبارتند از: نویسنده، تهیه کننده و کارگردان: عباس امینی، تصویربردار: پیام عزیزی، مدیر تولید: علی حسن‌پور، صدابردار: دانیال امینی، تدوینگر: حمزه حرجانی و دستیار تدوین: حسین امینی.
امینی پیش از این مستند‌هایی مانند «طعم خورشید»، «قصه شب»، «عبدالماء»، «بازی‌های کودکانه» و «ماموریت غیرممکن» را کارگردانی کرده است.

یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها